Færdig i Løvens Hule: Det skal Mia Wagner nu

Af: Thea Andersen

|

16/11/2022

Nyheder
Foto: DR Presse
Foto: DR Presse
Mia Wagner scorer toppost.

Mest læste i dag

DR meddelte mandag, at den kommende sæson af ”Løvens Hule” bliver uden Mia Wagner.

Nu er det kommet frem, at den tidligere løvinde har scoret toppost. Hun skal nemlig være bestyrelsesmedlem i Dansk Erhverv.

Det afslører Brian Mikkelsen, som er administrerende direktør hos Dansk Erhverv, i et opslag på LinkedIn.

I opslaget skriver direktøren, at de i Dansk Erhverv har en ambition om, at Danmark skal være verdens bedste land at starte og drive en virksomhed i, og derfor er det vigtigt, at bestyrelsen består af nutidens iværksættere.

"Derfor er jeg også utrolig glad for at Mia har takket ja til at blive en del af vores bestyrelse. For med hendes ekspertise og erfaringer er jeg sikker på, hun kan være med til at rykke os endnu videre," skriver han i opslaget, hvor han fortsætter med at fortælle, at Mia ikke kræve den store introduktion grundet hendes meritter og fremragende arbejde for blandt andet at styrke kvinder.

Samtidigt kommer han ind på, at arbejdet fra Mia og teamet afgørende:

"Med investeringer, sparring og adgang til netværk gør Nordic Female Founders det muligt for flere kvinder at springe ud som investorer og iværksættere. Vi ved, at kvindelige iværksættere modtager færre investeringer end mandlige, og at der er flere mandlige investorer end kvindelige. Derfor er arbejdet fra Mia og teamet fuldstændig afgørende for at flere bliver en del af vores iværksætterkultur. Og det har vi i dén grad behov for."

Anbefalet til dig