Godt nyt til danskerne: Supermarkeder forlænger prisloft

16/08/2022

Thea Andersen

Foto: Shutterstock
Salling Group forlænger prisloftet, der omfatter flere end 300 varer på tværs af kæderne Netto, Føtex og Bilka.

Mest læste i dag

Prisen på daglig- og fødevarer er steget siden Ruslands invasion af Ukraine, og det er sket ret hurtigt. Det er blandt andet fødevarer som æg og oksekød, der har nået historisk høje tal - men for tre måneder siden indførte Salling Group et prisloft i deres butikker, der skulle give kunderne en vis tryghed om priserne.

Prisloftet betød, at priserne på 300 basisvarer, herunder havregryn, mælk og kød, ikke ville stige i perioden fra den 1. juni til den 31. oktober.

Nu vil dagligvarekæden Salling Group forlænge dette prisloft, så det gælder frem til årets udgang.

Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

"Det er en svær tid for mange danskere, der oplever prisstigninger på både energi og udgifter til boligen, men også til det daglige indkøb. Derfor indførte vi prisloftet, og i lyset af den aktuelle situation forlænger vi det, så garantien løber året ud," fortæller Per Bank.

Og beslutningen om at tilføje et par ekstra måneder til prisloftet har ikke været svær for Salling Group.

"I vores butikker er prisloftet lig med en garanti, og samtidig har vi fortsat både et fast sortiment af varer til gode priser og tilbud på hundredvis af varer hver uge. Samlet set giver det kunderne mulighed for at handle til fornuftige priser trods den aktuelle situation," siger Per Bank.

Læs mere om prisloft her:

Netto: https://www.netto.dk/prisloft/

Bilka: https://www.bilka.dk/prisloft/

føtex: https://www.foetex.dk/prisloft/

Anbefalet til dig