Jacob Haugaard har Rema 1000 og Føtex tæt på - men vil hellere handle hos denne kæde

Nyheder
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Jacob Haugaard har klare præferencer, når det kommer til dagligvarekæder.

Lige nu læser andre også

Jacob Haugaard, der er komiker, musiker og tidligere medlem af Folketinget, er berømt for sin excentriske personlighed og sin evne til at underholde.

Alligevel handler han ind til dagen og vejen ligesom enhver anden borger, og nu sætter han i et interview med B.T. ord på sin shoppingadfærd.

Først og fremmest løfter han sløret for, hvilken supermarkedskæde han bedst kan lide:

"Selvom vi i området har både Rema 1000, en 365, en Føtex og Netto, så er Netto en af vores favoritter," lyder det.

Kan ikke holde sig fra det

Derudover fortæller den evigt populære komiker, at en fast bestanddel i hans køleskab er Stryhns grovhakkede leverpostej.

"Jeg er sådan én, der spiser for at leve og min kone Ilse lever for at spise. Hun laver også vidunderlig mad, men hvis det står til mig, så er det Stryhn’s grovhakkede. Den kan jeg godt lide," forklarer Jacob Haugaard.

Men det er ikke kun leverpostejen, der fylder hans indkøbskurv, for han er også god til at lave impulskøb.

Impulskøb

Jacob Haugaard indrømmer, at han næsten altid ender med at købe ting, han egentlig ikke har brug for, når han handler ind.

Op til halloween kan han for eksempel finde på at købe figurer, der kravler hen ad gulvet med blinkende øjne og siger 'bwadr'.

På trods af sin kærlighed til impulskøb, er der visse ting, han ikke vil bruge sine penge på.

Det gælder blandt andet mel, som han ikke benytter sig af, da han aldrig bager.

Det er bestemt ikke først gang, at B.T. har talt med en dansk kendis om vedkommendes indkøbsvaner. Blandt andet har Janni Ree tidligere stillet op til interview, hvilket du kan læse mere om i artiklen herunder.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig