Kom med kendt kok på nyt feriekoncept til græsk ferieparadis: Formålet er ikke at tabe sig

Af: Liva H.

|

26/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er foreløbig planlagt 3 forskellige hold.

Lige nu læser andre også

Den danske tv-kok Jesper Panorama Pedersen, der er kok på "Go' Morgen Danmark" og medvirker i "Fem fede kokke", har sammen med sin kone Camilla indledt et samarbejde med Primo Tours, Århus Charter og SunCharter om et helt nyt feriekoncept.

Nu tænker du sikkert: "Åh nej, ikke endnu en temarejse, hvor det eneste, der serveres, er detox og vægttabsråd." Men der tager du helt fejl.

Der er hverken tale om fitness eller vægttab på denne tur – og det er netop her, de vækker de flestes interesse.

Hvad er så formålet?

Det skriver Travelheart Sun

Ifølge Jesper selv er formålet at skabe sunde vaner i et fællesskab, som forhåbentlig fortsætter efter ferien er slut.

"Det er på ingen måde et krav, at man skal tabe sig for at være med, men man kan se frem til en fantastisk ferie, hvor man kommer hjem uden dårlig samvittighed over overflødige feriekilo. Det er ren win-win i mine øjne," forklarer Jesper Panorama Pedersen.

Jesper Panorama Pedersen har selv god erfaring med, hvad der sætter skub i den sunde mentale tankegang omkring helbred. Her var det blandt andet gåture, der satte gang i forvandlingen. Han håber derfor, at de medrejsende ved at sætte hverdagen på pause får mulighed for at inkorporere gode vaner, som de så kan tage med tilbage og på lang sigt få gavn af. Derfor vil der dagligt være gåture på omkring 4-5 kilometer i et tempo, alle kan være med på. Ud over gåture vil turen byde på foredrag, zumba, som Jesper selv lover at stå i spidsen for, samt en række andre aktiviteter faciliteret af en DGI-uddannet instruktør.

Denne tankegang og de små, men betydelige aktiviteter blev selv startskuddet til Jespers egen vilde forvandling i "Fem fede kokke", hvor han havde en startvægt på 145 kilo og senere tabte sig hele 35 kilo.

"Det var altafgørende, at jeg startede mit forløb i et fællesskab med fire kokkekolleger. Derfor håber jeg også, at der på tværs af de medrejsende vil opstå et fællesskab, som fortsætter, når vi kommer hjem til Danmark igen," forklarer Jesper Panorama Pedersen.

Ønsker man at komme med på en rejse, hvor man ud over at opleve Sivotas smukke omgivelser og holde en velfortjent pause fra hverdagen, også får venskaber og gode vaner, skal man kunne holde fri enten fra den 4.-11. oktober 2024, den 20.-27. januar 2025 eller fra den 30. maj til den 6. juni 2025.

DU kan læse mere om turen her:

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig