Kunde i chok: 35 kroner for én bolle

17/11/22 10:47

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
En kunde skulle af med hele 35 kroner for en smurt bolle - og det var altså smørlaget, der kostede kassen.

Da Zahra for første gang besøgte det lille, lokale bageri AMAR, der er ligger på Amager, fik hun sig noget af et chok, skriver SE og HØR.

Uden at tænke for meget over det, bestilte hun et par boller til 13 kroner pr. stk. med et lag smør. Det viste sig dog at blive noget dyrere, end det hun havde forventet.

I den offentlige Facebook-gruppe "Amager", der her mere end 60.000 medlemmer, har hun delt et opslag for at gøre andre opmærksomme på den vilde smør-pris i bageriet.

"Kære “Amager “. Jeg var sådan i chok , jeg besøgte for første gang restaurant og bager “Amar” hvor en bolle kostede KUN 13.- det tænkte jeg ikke ret meget over - og fik mig sådan to stk, jeg bad om at få smør i. Lige pludselig kostede det 22 oveni de 13 for at få lagt verdens tyndeste lag smør på! Jeg er i CHOK!" skriver hun og tilføjer:

"Og jeg anede intet indtil jeg skulle betale , lige pludselig blev 26 kr til 70 kr .- det var satme dyrt ! Bare en hint til at I ikke selv falder i smør fælden derinde ! Av, siger jeg bare"

I kommentarfeltet har flere skrevet, at de er rystet over den vilde pris.

"Det lyder godt nok sindssygt Er det smør lavet af mælk fra en enhjørning eller hvad sker der Til den pris skulle man næsten bede om at få resten af pakken med..," skriver en bruger.

Selv en af de ansatte hos AMAR har kommenteret opslaget, for at belyse hendes undren:

"AMAR er et mikrobageri og en restaurant, hvor der kun bliver brugt de bedste råvare. Der er bagere, kokke og baristaer ansat, som faktisk alle sammen er inde over den famøse “smurte bolle.” En usmurt bolle koster 13 kr. og en smurt bolle koster 42 kr - før inflationen kostede den 35 kr., men AMAR har - ligesom mange andre - været nødt til at sætte priserne op grundet prisstigning på råvarer. Den smurte bolle er selvfølgelig bagt af en bager, så er smøren rørt og osten skåret af en kok eller køkkenmedarbejder - og sidst men ikke mindst bliver bollen smurt af en barista. Det tager alt sammen tid, og derfor er arbejdstiden og servicen indregnet i prisen på den smurte bolle."

Den ansatte slutter med at fortælle, at AMAR ikke ønsker, at nogen skal få et chok, og de derfor måske skal blive bedre til at nævne prisen, når gæster beder om en smurt bolle.