Lån en lolita: Nu kan du få sexdukken bragt til døren

11/5/20 09:00

Christian Granhøj Skouboe

Det er dukker som denne, som kan lejes fremover. Foto: PR / Sex-doll-world.dk
Nu kan du få sexdrukket hentet og bragt af dansk webshop.

En dansk webshop slår nu dørene op til et helt nyt intiativ. Det er virksomheden Modern Relations - som står bag sex-doll-world.dk -, der 1. juni udvider deres forretningsområde. Nu lever firmaet af at sælge naturlig udseende lolitadukker over internetet. Fremover vil virksomheden dog også gøre det muligt at leje dukkerne, hvis man lige vil se, om de er noget for en. 

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. 

"Vi mener, at vi har fundet en niche på markedet for sexdukker, hvor en indledende udlejning af TPE-dukker (TPE er det materiale, som dukkerne er fremstillet i, red.) i en 24-timers periode vil skabe større efterfølgende salg," skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

Bringer ud

Webshoppen fortæller, at de vil sikre kundernes anonymitet ved at hente og bringe sexdukkerne. 

"Udlejningsmodellen indeholder - modsat bordel-modellen - en større sikkerhed for anonymitet overfor kunden, da vi leverer og afhenter til kundens egen adresse i anonyme køretøjer og uden reklametøj."

Modern Relations har til huse på Fyn, derfor vil de første omgang være gratis levering og afhentning, hvis man bor i et af følgende områder: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Middelfart, Nyborg, Svendborg, Odense og Nordfyns kommune.

Derudover er virksomheden også i gang med at etablere et mindre showroom i Faaborg, hvor eventuelt interesserede kan tage dukkerne i selvsyn, inden de køber eller lejer sig til en munter nat.