Lea og Mikkel Kessler afslører stor hemmelighed: "Baby nummer fire er en ... "

Af: Liva H.

|

05/08/2024

Nyheder
Michael Stub/Ritzau Scanpix
'Der er Babynyt' fra familien Kessler!

Lige nu læser andre også

Den tidligere professionelle boksestjerne Mikkel Kessler og hans hustru, Lea Hvidt Kessler, som allerede har tre børn, har travlt i deres hverdag og nok at se til.

I juni kunne parret dog afsløre, at de snart kunne byde endnu et barn velkommen i familien, hvilket ville gøre dem til forældre til fire. Indtil for nylig var det stadig uvist, om det nye familiemedlem ville være en dreng eller en pige, men nu har parret løftet sløret for det.

I en video på Instagram deler Lea og Mikkel Kessler glæden over kønnet på deres kommende barn. Videoen starter med et scanningsbillede af babyen og fortsætter med et øjeblik, hvor hele familien samles og affyrer konfettikanoner. Det særlige ved videoen er, at den er holdt i sort-hvid, undtagen konfettien, der sprøjter ud i en farve, som afslører kønnet. Og der er ingen tvivl om hverken kønnet, glæden og hvor meget familien ser frem til at møde den lille nye 'tilføjelse'.

Med teksten "Vi glæder os så meget til at møde lillesøster," bekræfter de, at en pige er på vej. Den kommende familieforøgelse bliver den fjerde for parret, som senest kunne byde velkommen til sønnen Helios i 2019. Derudover har de datteren Rosa-Lia, født i 2015, og Romeo, født i 2013.

Selvom videoen kun blev lagt ud for 16 timer siden, er det væltet ind med lykønskninger og kærlighed hvor over 6000 har synes godt om opslaget.

Dermed bliver børneskaren smukt og ligeligt fordelt med to drenge og snart to piger.

Se den glædelige afsløring i videoen nedenfor:

Anbefalet til dig