Legoland i stormvejr: Tilbyder kritiseret VIP-løsning "Betal mere og undgå køerne"

Af: Liva H.

|

26/07/2024

Nyheder
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Hvad synes du om den løsning?

Lige nu læser andre også

Den populære forlystelsespark Legoland i Billund tiltrækker årligt et bredt publikum bestående af familier, unge og turister.

Besøgende kommer fra hele verden for at opleve parkens imponerende lego-konstruktioner samt et væld af aktiviteter og forlystelser. Som kan underholde børn og voksne i alle aldre.

I højtiderne oplever Legoland en særlig stor tilstrømning af gæster, hvilket desværre medfører lange køer ved de mest populære attraktioner. For løse problemet og forbedre gæsteoplevelsen har ledelsen i Legoland indført en løsning, der på trods af at have været mulig siden 2021, stadig skaber stor debat.

Siden 2021 har besøgende i Legoland haft muligheden for at købe en såkaldt "Reserve and Ride"-billet, som tillader dem at springe køen over og op til 90 procent hurtigere at kunne benytte sig af forlystelserne. Altså er det en form for "VIP"-adgang, men kun for én dag.

Prisen for denne service varierer mellem 299 og 799 kroner per person og kommer oven i prisen for sæsonkortet eller dagsbilletten.

Selvom dette tiltag tilsyneladende løser problemet med lange køer for nogle, er der langt fra enighed om, at det er en god løsning.

Mange udtrykker utilfredshed med, at køerne blot vokser for dem, der ikke køber denne ekstra service. Men dem med den økonomiske mulighed stryger forbi dem.

En mor forklarede i et interview med TV 2, at det kan være vanskeligt at forklare børn, hvorfor nogen må komme foran i køen, fordi de har råd til at betale mere. En far udtrykte ligeledes, at han ikke mener, det er en god løsning, og han kritiserer grundprincippet i ordningen. Legoland fastholder dog, at parken fortsat er en legeplads for alle og ser ikke et problem med "reserve and ride "tilkøbet.

Ønsker du at springe køen over næste gang du besøger Legoland, så køb din billet til reserve and ride her

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig