Lene Beier melder klart ud om 'rygter': Det passer ikke

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Lene Beier vil ikke finde sig i det.

Mest læste i dag

Den evigt populære og dybt empatiske tv-vært, Lene Beier, har vundet danskernes hjerter gennem forskellige TV 2-programmer, herunder Landmand søger kærlighed, Sommerdrømme og Vi drukner i rod.

Lene Beier og familien er i øjeblikket i gang med at flytte, de har solgt hjemmet i Dragør for at forfølge drømmen om at eje og drive et hotel i Østrig.

Drømmehotellet er nemlig fundet, og de sidste ting i købsprocessen skal nu blot falde på plads, hvorfor alt ser ud til at gå op i en højere enhed.

Man skulle derfor tro, at Lene Beier ikke har noget at være irriteret over, men svirrende 'rygter' har alligevel påvirket hendes humør.

I en story på Instagram skriver Lene Beier, at hun har været udsat for falske artikler, som har været med til at sprede rygter om hende:

"Så er den gal igen. Disse deep fake artikler er i omløb på nettet. Køb intet og tro ikke på noget af det!!! Du må også gerne hjælpe ved at anmelde og holde øje."

I den omtalte story kan man se de falske artikler af Lene Beier, hvor der blandt andet står noget omkring, at hun er blevet sat i husarrest, og at hun er blevet anholdt på grund af nogle særlige udtalelser i en lufthavn.

Alt sammen er noget, som ikke passer.

Har en ny plan

Hvis vi igen retter fokus mod, at Beier-familien rykker til Østrig inden længe, så har Lene Beier en særlig plan for, hvordan hun vil tjene en skilling, inden familien smutter:

“Vi har købt et lille hus, som vi skal bo i midlertidigt, indtil vi skal flytte til Østrig. Det skal vi bruge sommeren på at renovere og sætte det til salg igen og håber, at vi kan tjene lidt penge til vores hotel. Det er jo en dyr fornøjelse at købe et hotel,” siger hun til Newsner.

Det vides endnu ikke, om der skal laves tv i Østrig, men de mange Lene Beier-beundrere krydser nok fingre for, at det sker.

Anbefalet til dig