Meget snart sker det: Her skal den 32-årige mand fra Filippa-sagen i grundlovsforhør

17/04/2023

Ida Hansson

Foto: Presse-fotos.dk
I dag bliver den 32-årige mand fra Filippa-sagen fremstillet i grundlovsforhør. Forhåbentlig bliver danskerne lidt klogere i løbet i af dagen.

Mest læste i dag

27 timers mareridt. Sådan beskrives timerne af Filippas mor, hvor den 13-årige pige var forsvundet. 

Og det forstår man skam godt. 

Der var nemlig intet at skrive hjem om, da den 13-årige pige netop var blevet færdig med sin avisrute, da hun pludselig forsvandt på vej hjem. Filippa blev meldt savnet ved 11.30-tiden af sin stedfar på Facebook, og derfra gik det rigtig hurtigt. 

I går klokken 13.00 indkaldte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til pressemøde, og der var nok mange danskere, der holdt vejret i et par sekunder, da politiinspektør Kim Kliver gav en status på sagen. Heldigvis kunne han fortælle, at Filippa var blevet fundet i live, og at en 32-årig mand var blevet anholdt. 

Siden da har Filippas mor udtalt sig til Ekstra Bladet og B.T, og hun er ligeledes kommet med en opdatering på de sociale medier, hvor hun takker danskerne for hjælpen med at finde Filippa. 

Men selvom Filippa heldigvis er fundet, så er sagen langt fra slut. 

Den 32-årige mand skal nemlig fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Næstved klokken 11.00. 

Sådan lyder meldingen fra Sydvestsjællands- og Lolland Falsters Politi i et opslag på det populære sociale medie Twitter. 

Og det giver forhåbentlig danskerne lidt mere indsigt i, hvad der har været foregået i løbet af de 27 timer, hvor Filippa var forsvundet. 

I skrivende stund er politiet fortsat i gang med at arbejde på en adresse lidt uden for Korsør.

Ifølge DR, er det på denne adresse, at Filippa blev fundet. Politiet har dog ikke løftet sløret for, om deres aktivitet på adressen har noget med sagen at gøre.