Meget snart sker det: Her skal den 32-årige mand fra sagen om den 13-årige pige i grundlovsforhør

17/04/2023

Ida Hansson

Foto: Presse-fotos.dk
I dag bliver den 32-årige mand fremstillet i grundlovsforhør. Forhåbentlig bliver danskerne lidt klogere i løbet i af dagen.

Mest læste i dag

27 timers mareridt. Sådan beskrives timerne af den 13-årige piges mor, hvor den pigen var forsvundet. 

Og det forstår man skam godt. 

Der var nemlig intet at skrive hjem om, da den 13-årige pige netop var blevet færdig med sin avisrute, da hun pludselig forsvandt på vej hjem. Den 13-årige blev meldt savnet ved 11.30-tiden af sin stedfar på Facebook, og derfra gik det rigtig hurtigt. 

I går klokken 13.00 indkaldte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til pressemøde, og der var nok mange danskere, der holdt vejret i et par sekunder, da politiinspektør Kim Kliver gav en status på sagen. Heldigvis kunne han fortælle, at den 13-årige var blevet fundet i live, og at en 32-årig mand var blevet anholdt. 

Siden da har pigens mor udtalt sig til Ekstra Bladet og B.T, og hun er ligeledes kommet med en opdatering på de sociale medier, hvor hun takker danskerne for hjælpen med at finde hendes datter. 

Men selvom den 13-årige heldigvis er fundet, så er sagen langt fra slut. 

Den 32-årige mand skal nemlig fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Næstved klokken 11.00. 

Sådan lyder meldingen fra Sydvestsjællands- og Lolland Falsters Politi i et opslag på det populære sociale medie Twitter. 

Og det giver forhåbentlig danskerne lidt mere indsigt i, hvad der har været foregået i løbet af de 27 timer, hvor pigen var forsvundet. 

I skrivende stund er politiet fortsat i gang med at arbejde på en adresse lidt uden for Korsør.

Ifølge DR, er det på denne adresse, at den 13-årige blev fundet. Politiet har dog ikke løftet sløret for, om deres aktivitet på adressen har noget med sagen at gøre. 

Anbefalet til dig