Mor filmer i hemmelighed 18-årig babysitter: Nu er videoen gået viralt

10/1/22 11:24

Sarah Steenfeldt

Foto: YouTube
En mor filmede i al hemmelighed sin datter og babysitteren - nu er klippet delt utallige gange.

En video har spredt sig med lynets hast på de sociale medier.

En mor har optaget en video med barnepigen, som hjælper til med at passe hendes datter. Den unge kvinde er 18 år og en dag har Nicki filmet hende i hemmelighed. 

Det oplyser Inside Edition i en video. 

Nicki kom nemlig en dag hjem og hørte noget hun slet ikke var forberedt på - så hun skyndte sig straks at finde sin telefon frem og optage en video.

Hendes datter og barnepigen sad sammen og legede, mens barnepigen sang en sang for pigen - og det var netop barnepigens sangstemme der overraskede.

Var usikker 

Nicki blev meget overrasket over barnepigens store sangtalent, det var nemlig ikke et som hun kendte til fra barnepigens profiler på de sociale medier. Barnepigen fortatlte, at hun ikke delte hendes videoer med sang, da hun var bange for hvordan hun ser ud når hun synger.

"Jeg forsøger at opmuntre hende til at dele sin stemme mere. Men hun er bange for, hvordan hun ser ud i sine videoer. Og alt jeg ser er skønhed. Det gør mine børn også. Lad os vise hende noget kærlighed, så jeg kan få hende til at synge mere for os !!!," lyder det Fra Nicki, der har delt videoen med barnepigens smukke stemme på blandt andet det sociale medie TikTok.

Efter Nickis deling af videoen, har barnepigen fået mere mod på at dele sit sangtalent og deler nu i dag videoer med sang på sin egen TikTok. 

"Det har været helt vildt. Jeg har haft så mange fantastiske muligheder, og jeg har bare mødt så mange fantastiske mennesker, der har rakt ud og har været så søde mod mig. Så det har virkelig hjulpet på min selvtillid, og det gør mig super glad at vide, at folk virkelig gerne vil høre min stemme," lyder det fra barnepigen Delaney.

Du kan se videoen som Nicki optog herunder: