Roskilde festival i nedtur: Hovednavn aflyser

Af: Liva Høyberg

|

22/05/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et af hovednavnene har valgt at aflyse.

Mest læste i dag

Roskilde Festival, blev for første gang afholdt i 1971.

Det er siden da, blevet mere end blot en musikbegivenhed; det er nemlig både en kulturel institution og en fejring af fællesskab og kreativitet.

Hvert år strømmer tusindvis af festivalgæster fra hele verden til Roskilde for at opleve otte dage fyldt med god musik, kunst og fællesskab.

Festivalen, som er en af Europas største, har ikke blot været en platform for nogle af verdens mest berømte bands og kunstner, men også springbræt for nye talenter.

Men dette år, bliver det uden en af de officielle hovednavne.

Det skriver festivalen på det sociale medie X.

"Vi er kede af at måtte meddele, at Kali Uchis har været nødt til at aflyse sin koncert på Roskilde Festival på grund af planlægningsproblemer. Vi arbejder på at finde en erstatning," skriver festivalen.

Kali Uchis, hvis fulde navn er Karly-Marina Loaiza, er en amerikansk sangerinde, sangskriver og producer med rødder i Colombia.

Sangerinden, er for nylig blevet mor for anden gang og stod som et af de øverste navne på festivalplakaten sammen med kunstnere som Doja Cat, SZA og Foo Fighters, var nødt til at

Hun optrådte for første gang på Roskilde Festival i 2018, hvor hun dengang spillede på en mindre scene.

I år var der dog lagt op til noget større.

I takt med hendes voksende popularitet, som bygger på en stil, der er en alsidig blanding af soul, R&B, funk og reggaeton, havde hun gjort sig bemærket og skulle derfor have spillet på hovedscenen.

Men det bliver desværre ikke til noget alligevel.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig