Prins Joachim tilbage i Danmark: Ny tv-dokumentar på vej

Af: Liva Høyberg

|

23/05/2024

Nyheder
Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
For nyligt kunne Prins Joachim og et filmhold spottes i Vejen. Han er nemlig i gang med et helt nyt tv-projekt.

Mest læste i dag

Den yngste er Dronnings Magrethes sønner, Prins Joachim er vendt tilbage til Danmark af en helt særlig årsag.

Han er nemlig i gang med optagelserne til en helt ny tv-dokumentar.

Det skriver JydskeVestkysten,

For nyligt blev Prins Joachim, forfatter Steffen Jacobsen og et filmhold observeret i nærheden af Vejen Friskole, hvor de er i fuld gang med optagelserne til en ny dokumentarfilm.

"Vi er her for at optage en dokumentar, som vil nå ud til danskernes tv-skærme til næste år," forklarede Prins Joachim til det lokale medie.

Hverken Kongehuset eller Steffen Jacobsen ønsker imidlertid at give yderligere kommentarer om dokumentarens indhold eller uddybe deres professionelle samarbejde og relation under projektet.

Til dagligt er Prins Joachim bosat i Washington, USA, sammen med sin hustru, Prinsesse Marie, og deres to børn, Grev Henrik og Komtesse Athena. Men for tiden er han altså tilbage i Danmark for at deltage i produktionen af en ny tv-dokumentar.

Han har tidligere modtaget betydelig anerkendelse for sin rolle i dokumentarserien "Prins Joachim fortæller om Danmarks historie", hvor han både var hovedfortæller og medvirkede i tilrettelæggelsen.

Den kommende dokumentar, som forventes at have premiere næste år og at blive produceret af Nordisk Filmproduktion. Film-projektet ledes af Anna Von Lowsow som executive producer og Jesper Grand som instruktør, hvilket lover godt for endnu en kvalitetsproduktion under den royale højhed Prins Joachims medvirken.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig