Prischok på cocktailbar: Mand troede ikke sine egne øjne, da han så regningen

Foto: Privat
Regningen var forbløffende høj.

Mest læste i dag

En mand oplevede nylig en overraskelse, da han blev præsenteret for en regning på omtrent 273 kroner for to cocktails på den populære cocktailbar, Sexy Fish, i Manchester. 

Den anonyme kunde hævder, at prisen ikke stemte overens med menuen, hvorfor han ikke troede sine egne øjne, da han fik regningen. 

Det resulterede i en diskussion med personalet, skriver Daily Star.

Ifølge manden havde han og hans partner bestilt to klassiske negroni-cocktails til den angivne pris på cirka 80 kroner per styk. 

Kvitteringen viste dog en samlet pris på 273 kroner, hvilket forvirrede manden. 

Efter konfrontationen med personalet forklarede de, at cocktailsene var lavet med en ‘gin-opgradering’, fordi der var benyttet Plymouth Gin, hvilket ikke var tydeligt angivet på menuen. 

Cocktailbaren har siden bekræftet, at fejlen skyldtes en fejl, og at den er blevet rettet. 

Barens forklaring

Manden udtrykte forundring over den betydelige prisforskel og bemærkede, at det virkede ‘lidt snedigt’, især for en gin som Plymouth, der normalt ikke betragtes som premium. 

En talsmand for Sexy Fish forklarede, at kunden havde bestilt en cocktail, der ikke var på menuen, hvilket resulterede i fejlagtig fakturering på grund af en kassefejl. 

Kunden blev dog informeret om fejlen ved betaling og udviste ingen utilfredshed.

En sådan episode rejser spørgsmål om gennemsigtigheden i prissætningen på nogle af verdens mest trendy steder og understreger behovet for klare oplysninger omkring ekstraomkostninger ved bestilling af drinks.

Anbefalet til dig