Sarah Bro smider kludene: Overlader næsten intet til fantasien

Af: Redaktion .

|

22/07/2023

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Hun har gjort det før, og nu gør hun det igen. Sarah Bro forkæler sine følgere på Instagram med letpåklædte billeder.

Mest læste i dag

I samarbejde med lingeri mærket CHANGE Lingerie sætter den tidligere OL-svømmer Sarah Bro fokus på, hvad intimitet er.

Det gør hun med en række billeder på det populære sociale medie Instagram, hvor man ikke just kan klandre hende for at have overladt meget til fantasien.

Til de letpåklædte billeder har hun skrevet følgende tekst:

"Annonce. Kvindekroppen ændrer sig utallige gange i løbet af en livstid. Vi starter som babyer der bliver til små piger, som bliver teenagere og senere hen vokser vi og bliver til unge kvinder med bryster, nogle af os får former og hvis vi er rigtig heldige (og det er noget vi ønsker) får vi lov til at bære på et barn, vi tager på i vægt, vi taber os, vi får strækmærker, appelsinhud og rynker og så videre. Min krop har ændret sig enormt meget siden jeg stoppede med at svømme. Nogle dage savner jeg min stærke, markerede atletkrop og andre dage absolut elsker jeg mine former. I samarbejde med @changeintimate vil jeg gerne sætte fokus på, hvad intimitet er. Intimitet for mig er, at være venlig og blid mod mig selv, og at acceptere og nyde hvert et stadie af min krops udvikling."

Opslaget, som udover to letpåklædte billeder også indeholder et billede af lingeri sættet, hun har på, har allerede fået en masse kommentarer, som alle sammen roser svømmerens smukke udseende.

En har for eksempel blot skrevet: "Gud hvor er du smuk," mens en anden har skrevet: "Smuksak".

Billederne ligger frit tilgængelig på hendes offentlige Instagram-profil, hvorfor du ikke behøver at følge hende, for at kunne se goderne.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig