Svenske Caroline Möller har svindlet danskere i over syv år: Nu afslører naboen, hvad hun ved

Af: Liva H.

|

12/08/2024

Nyheder
Foto: TV2
Nu fortæller en kilde som nyheder24 har været i kontakt med, hvad hun ved om svindleren

Lige nu læser andre også

I TV 2 programmet 'I hælene på en svindler' følger vi en svensk kvinde, der har rejst rundt i Danmark og efterladt et spor af svindel og bedrag. Hendes succes skyldes til dels hendes charme, blonde hår og store armbevægelser, som har gjort det nemt for hende at narre mange.

Siden 2017 har hun bevæget sig fra by til by i Danmark, og uanset hvor hun har slået sig ned, har hun efterladt ubetalte regninger, knuste hjerter og forsømte huse. Hendes svindelnumre er ofte så sofistikerede, at de kan være svære at gennemskue. Men sværere endnu er det at finde kvinden bag det store bedrag.

En af hendes ofre er 19-årige Lau Lindvig Larsen, som solgte sit kolonihavehus til kvinden, der præsenterede sig som 'Caroline Möller'. Lau troede, han underskrev en købekontrakt, men det viste sig at være et lån, han indgik med Caroline, som gjorde at hun løbende kunne de 25.000 kroner, som hun skyldte ham tilbage. Men som han aldrig så.

Flere er gået i fælden

Men Lau er ikke alene om at være blevet snydt. 56-årige Kim Haagen blev ligeledes betaget og senere bedraget af Caroline og indgik hurtigt i en kærlighedsrelation med hende. For Kim virkede hun som den perfekte kvinde – en, der havde styr på karrieren, hvor hun angiveligt havde ejet et hotel, sunget opera og kørt Europa tyndt med en Harley Davidson-klub.

Sandheden var dog en helt anden. og det blev tydeligt for ham, at Caroline kun så ham som en brik i et spil.

Kort tid efter de dannede 'par' foreslog Caroline, Kim, at de sammen skulle starte et Bed and Breakfast og lave lejeboliger. For at finansiere projektet solgte Kim sit landsted, da Caroline ikke selv havde pengene til det. Hun satte hurtigt håndværkere i gang, men da regningerne skulle betales, blev de sendt ubetalte videre. Imens fortsatte Caroline med at promovere nye lejeboliger, selvom bygningen var ubeboelig. Kort tid efter forsvandt Caroline med over hundrede tusinde kroner, som folk havde betalt i depositum for de ikke-eksisterende lejligheder og håndværkerregningerne stod Kim alene tilbage med.

Dét afslører kilde

Dette er langt fra et enkeltstående tilfælde. Hver gang hun gennemførte et svindelnummer, forsvandt hun kort efter.

Men det er ikke kun hendes ofre, der leder efter hende.

Ifølge en kilde, som Nyheder24 har været i kontakt med, leder det svenske politi også efter hende.

Kilden, der har været nabo til Caroline, mener, at "Hanne", som hun også kalder sig, rejste tilbage til Sverige i sidste weekend. Naboen har nemlig set hende vente på en taxa iført mundbind og med flere kufferter, hvilket kunne tyde på, at hun endnu en gang er ved at rive teltpælene op.

Naboen beretter også, at flere danske journalister, som har været nysgerrige på "Hanne" eller Caroline - om man vil, og de mange penge, hun skylder, har bekræftet, at politiet har samlet tilstrækkeligt med beviser til at kunne anholde hende, men at hun er flygtet.

Nedenfor er 'Hannes' (Caroline Möller red.) hus, som hun nu skulle have forladt for at være flyttet tilbage til Sverige.

(Artiklen fortsætter)

Billede: Privat

Billede: Privat

Ifølge naboen har Carolinre sat en masse overvågning op på grunden, faktisk hele tre kameraer på det lille hus, hvilket tyder på, at hun godt er klar over, at nogen leder efter hende.

Hun er også blevet set køre rundt med to teenagepiger, som ifølge naboen skulle være hendes døtre, men de bor ikke hos deres mor.

Anbefalet til dig