TV 2 afslører store ændringer i populær serie: Han bliver vært i helt ny sæson

Af: Liva H.

|

26/08/2024

Nyheder
Foto: TV 2/ Lotta Lemche
Foto: TV 2/ Lotta Lemche
Der sker store ændringer i TV 2 programmet 'Forræder'

Lige nu læser andre også

12. oktober slår Martin Johannes Larsen dørene op til en udvidelse af ‘Forræder’-universet, når han er vært på ‘Forræder – Ukendt grund’, der sendes på TV 2 Echo og TV 2 Play. Her indtager 17 vidt forskellige spillere fra hele Danmark ‘Forræder’-slottet for at spille spillet om sandheder og løgne.  

Martin Johannes Larsen kender vi også fra Vild med dans, hvor han i år står i spidsen for programmet sammen med danser og nu værtinde Cilia Trappaud.

Når Forræder vender tilbage, bliver det dog ikke helt som det plejer. Denne gang er der nemlig ikke tale om spillere, man kender i forvejen, men et helt nye ansigter vi får at se.

TV 2 sætter ord på den nye sæson i en pressemeddelelse.

“Vi har løbende fået usædvanligt mange henvendelser fra begejstrede seere, som har foreslået en version af ‘Forræder’, hvor alle kunne være med. Nu har vi valgt at udvide ‘Forræder’ til TV 2 Echo og TV 2 Play, hvor ‘Forræder – Ukendt grund’ får sit helt eget univers med egen vært og spillere fra hele Danmark. Mens Lise Rønne fortsat kommer til at styre kendte forrædere på TV 2, er det Martin Johannes, der leder slagets gang, når spillerne i ‘Forræder – Ukendt grund’ kæmper om, hvem der kan forlade slottet med en eftertragtet pengepræmie under armen,” siger Thomas Richardt Strøbech, underholdningsredaktør på TV 2. 

Spillet er fyldt med twists og drama: Hvem er loyal, hvem er forræder – og hvem ender med at tage den store pengepræmie med hjem til sidst?

Den tredje sæson vil ikke blive sendt på TV 2, men på TV 2 platformen TV 2 Echo, som er det gamle TV 2 ZULU, der er blevet lagt sammen med Echo.

Derudover kan man naturligvis se ‘Forræder – Ukendt grund’ på TV 2 Play.

Anbefalet til dig