TV 2 Vejret med fantastisk nyt: Her bliver det op til 25 grader

Af: Liva H.

|

29/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Endelig!

Lige nu læser andre også

I både juni og juli har man måttet se længe efter det rigtige sommervejr. Derfor er mange desperate efter at få svar på spørgsmålet: "Hvornår får vi 25 grader og tørvejr - hvis vi overhovedet gør det?"

I den triste statistik over vejret er det også tydeligt, at der ikke har været meget "sommer" over hverken juni eller juli.

Faktisk har vi meteorologisk set kun haft 14 sommerdage, og derfor er flere dage med tørvejr og over 20 grader kærkomne.

Det svarer Tv 2 Vejret nu på, og det er opløftende nyt. Eller, det afhænger af hvilken vejrudsigt du ser på.

Her er svaret klart og tydeligt: "Ja!" Vi kan nemlig forvente 25 grader sammen med tøvejr tirsdag og onsdag. Det er dog helt lokalt.

Tirsdag

Ser man på forskellige vejrprognoser, er der dog ikke helt enighed om, hvor der kan komme 25 grader. Men chancerne ser bedst ud, hvis man opholder sig i Øst- og Sønderjylland. Der er dog ingen tvivl, når det kommer til Fyn, som flere vejrprognoser fastholder vil få 25 grader.

Onsdag

Onsdag, er der også lovet 25 grader. Men det er dog ikke de samme steder som tirsdagens prognoser forudser. Her bliver det i det sydøstlige hjørne af Danmark, der kan blive lunt og "sommeragtigt," mens resten af Danmark får en lidt køligere fornøjelse med vind fra nordvest.

Stabilt vejr

Der er i øjeblikket to højtryk, der sikrer landet et stabilt vejr. Det ene passerer i øjeblikket syd om landet, mens man midt på ugen kan forvente et andet højtryk, der passerer Danmark vestfra. Placeringen af disse højtryk er dog ikke helt så hensigtsmæssig, da der også er en kold vind, der pustes ned over landet.

Dermed kan de 25 grader, vi ellers er blevet lovet, blive erstattet med en køligere vind.

Dog er det positive, at der stadig er stabilt vejr - og sådan vil det fortsætte indtil natten til søndag, hvor en front skal passere.

Anbefalet til dig