MitID melder ud: Nu er det slut

Efter utallige danskere har udtrykt deres frustration, melder MitID nu ud.

Mest læste i dag

Lagt om længe er det forbi.

Efter en uge med tekniske udfordringer, der har sendt bølger af frustration igennem Danmarks digitale landskab, bringer weekenden gode nyheder for Android-brugere.

En kritisk fejl i MitID-appen, som har viklet brugere ind i en nærmest uigennemtrængelig digital labyrint, er nu blevet løst.

Tidligere på ugen var MitID's hjælpeside præget af en vejledning, der nærmest lød som en digital kringlet dans. Brugere blev opfordret til at anvende en alternativ enhed, såsom en PC eller tablet, for at omgå problemet.

Men denne løsning er ikke længere nødvendig.

"Problemet er løst," lyder det nu fra Digitaliseringsstyrelsens presseafdeling til Ekstra Bladet. "Løsningen er sat ind i morges, og nu burde det bare virke for alle," forsikrer de.

For dem, der stadig støder på digitale forhindringer, er budskabet klart: Ingen grund til panik.

"Man behøver ikke genstarte eller slukke sin enhed, men oplever man stadig problemer, må man meget gerne ringe ind til vores supportlinje," oplyser styrelsen, som står klar til at assistere med eventuelle efterdønninger.

Ekstra Bladet modtog tidligere en strøm af henvendelser fra frustrerede borgere, der nu kan se frem til en mere ubekymret digital tilværelse.

Så blev weekenden lige en smule mere overskuelig.

Anbefalet til dig