Fly var på vej til Island - Så kom der opsigtsvækkende melding fra personalet

Transport
Foto: Shutterstock
Hvad der skulle have været en simpel flyvetur, tog en hurtig drejning

Mest læste i dag

Flyskræk afholder mange fra at stige ombord på en hvilket som helst form for flytransport. Men måske bør man tage chancen - man kunne jo være en ud af en million.

En passager var nemlig netop landet i Island med lavprisflyselskabet PLAY den 17. februar, da han blev omdrejningspunktet for folkemængden så snart han steg ud af flyet, skriver Ritzau.

Mens flyet fra Liverpool John Lennon lufthavn i England til Keflavik International Airport på Island befandt sig i luften, fik passagererne sig en spændende nyhed.

Over højtaleranlægget informerede stewardessen om, at ombord på flyet befandt sig flyselskabets passager nummer 1 million, og der ventede vedkommende en særlig overraskelse når de landede.

Den heldige passager viste sig at være Ikechi Chima Apakama, der blev modtaget med en surprise-fest i lufthavnen. Han modtog også en helt speciel gave af flyselskabets CEO.

Apakama modtog en “golden ticket”: han kan nu flyve gratis med flyselskabet resten af livet.

Alle passagerer ombord modtog gaveposer, prosecco og kage for at fejre milepælen. Udover livtidsbilletten modtog Apakama også en frakke og hat af det islandske mærke, Cintamani.

“Jeg vil gerne takke hver enkelt af de en million gæster, der har fløjet med PLAY og PLAY-teamet for at levere vores prisvindende service. At nå en million passagerer er en enorm milepæl for et nyt flyselskab, der for kun 18 måneder siden stod over for en global pandemi og hidtil usete rejserestriktioner. Selvom jeg er sikker på, at dette er en stor ting for hr. Apakama, er det et fantastisk øjeblik for PLAY” fortæller PLAY’s CEO Birgir Jóhnsson.

Du kan se videoen af den overraskede flypassager her:

Anbefalet til dig