Familie fik et stort chok: Pludselig dukkede den op under juletræet

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En familie fik et stort chok, da de så, hvad der pludselig dukkede op fra deres juletræ.

Mest læste i dag

En familie fra Sydafrika fik et stort chok, da de kunne se, at en af verdens farligste slanger pludselig dukkede op under deres juletræ.

Ideelt set skal man gerne have gaver under juletræet, hvorefter det næppe er her, man ønsker at finde en farlig slange. Men det var netop, hvad familien gjorde.

Nick Evans blev tilkaldt, så han kunne fjerne den farlige slange, hvilket han besluttede at dele med sine venner på Facebook, skriver LADbible.

I opslaget på det sociale medie fortæller han, at den dødsensfarlige slange havde gemt sig bag en højttaler, der var placeret i nærheden af juletræet.

Foto: Facebook

Den store slange var ene sort mamba, som ikke blot er den største giftslange i Afrika - det er også en af de farligste slanger på hele planeten.

Et enkelt bid fra en sort mamba kan være dødeligt, da den frigiver en særlig nervegift, der kan dræbe et menneske på kun 20 minutter, da giften ganske enkelt lukker ned deres nervesystemet.

"Julemanden efterlod en tidlig julegave til mig, om end det ikke var i mit hus. Nej, under en andens juletræ i Queensburgh," skriver Nick på Facebook.

"Jeg ville ønske, at den havde ventet på mig på træet. Det ville have været nogle fede billeder!"

Den sorte mamba holder til flere steder i Afrika, men er ofte at finde i miljøet, der er præget af klippeområder eller åbne skove.

Det hænder dog, at de søger ind i områder, hvor mennesker bor. Det gør slangen primært, fordi den er på jagt efter bytte, herunder rotter.

I opslaget på Facebook fortæller Nick også om, hvordan det lykkedes ham at fange slangen.

"Slangen befandt sig udenfor, da den blev forstyrret af en gartner. Den flyttede sig væk fra ham ud af frygt, så den åbne dør, og flygtede indenfor," skriver.

"Derfra snoede den sig op ad juletræet og over på en lille hylde over det."

"Mens jeg var på vej derhen, snoede den sig ned ad træet, og gemte sig under det - bag en højttaler."

"Jeg samlede den op fra, hvor den gemte sig, løfte den over ledningerne og tingene, der kunne blive væltet, lagde den på gulvet og holdt den nede."

"Den er omtrent 2-2,1 meter lang, og en del af dens hale mangler. Et ret afslappet eksemplar, på trods af dens prøvelse."

Til slut skriver Nick, at det var et af de sjovere steder, hvor han havde fundet en slange, men i kommentarfeltet var der ikke mange, der kunne se det sjove i det.

"Tak, Nick Evans, for at skræmme livet af mig. Jeg skulle vitterligt i gang med at stille mit træ frem, og så læste jeg dette," lød det fra en person.

"Julen ville være aflyst efter dette," skrev en anden.

"Ikke hvad nogen som helst ønsker på deres juletræ," lød det kort, men præcist fra en tredje person.

Anbefalet til dig