Nægter at forlade bryllup: “Jeg har betalt kjolen”

09/09/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Det er ikke altid at et bryllup forløber helt efter planen.

Mest læste i dag

En video fra det som skulle have været en romantisk og ubekymret ceremoni, er gået viralt, efter at brudens svigermor nægtede at gå.

Det er ikke alles forhold til svigerforældre, der er helt ukomplicerede - det kan denne brud sikkert skrive under på. Under vielsen af brudeparret, bestemte svigermor sig nemlig for at bryde ind - hun var nemlig ikke enig i brudens bryllupsløfter til manden.

Det skriver News.

Undervejs i løfterne, siger bruden til hendes mand at “hun elsker ham - trods hans fejl”, og netop det, får svigermor op i det røde felt.

Nægter at gå

Straks efter løfterne rejser hun sig op, for at rette skarp kritik til bruden. Hun mener nemlig ikke at hendes søn har nogle fejl - og derfor er hun rasende over den sætning. 

Bruden forsvarer sig med, at hun netop elsker sin mand, på grund af hans fejl. Det godtager svigermor dog ikke - derfor bliver hun bedt om at forlade ceremonien. Hun har nemlig betalt for brudekjolen - og derfor mener hun, at hun bestemt har ret til at være til stede.

Da en gæst blander sig, eskalerer situationen og svigermoderen truer med at ringe til politiet. 

Den flove brudgom ender dog også med at skride ind.

“Det er dig som har fejlene lige nu, du ved ikke hvordan man opfører sig, som et voksent menneske.” Siger han til sin mor.

Parret ender dog med at blive gift - dog måske i knap så romantisk en ceremoni, som de havde håbet på. 

Det er brudens søster som står bag videoen, som hun postede på mediet TikTok. Videoen gik viralt og mange har sidenhen nysgerrigt spurgt ind til, hvordan det gik parret. Her kan søsteren afsløre at parret er lykkelige og har en baby på vej.

Anbefalet til dig