Du har et falkeblik, hvis du kan finde 5 fejl på dette billede af en Rema 1000 på 17 sekunder

Foto: Shutterstock / N24
Foto: Shutterstock / N24
Kan du finde de 5 fejl, vi har lavet på denne butiksfacade af Rema 1000.

Mest læste i dag

Der er formentlig mange danskere, der kan genkende en facade som ovenstående, da der findes mange Rema 1000-butikker i Danmark.

Endnu flere danskere er sikkert også bekendte med det sjove fænomen 'Find 5 Fejl', hvor der opstilles to identiske billeder, - eller næsten identiske - for der er nemlig fem bittesmå ændringer på det ene billede.

Sådan en udfordring har vi lavet til dig, hvor vi har taget udgangspunkt i en Rema 1000-facade, og derefter fjernet fem ting på det ene billede.

Det første billede, du kan se øverst oppe til venstre, er det originale billede af en Rema 1000-butik, der stillet både blomster, samt frugt og grønt ud. Det andet billede, ser ud til at være identisk, men der er altså fem ændringer.

Kan du finde alle 5 fejl?

Inden du begynder, kan du eventuelt finde et stopur frem, så du kan presse dig selv lidt. Det er den første 'Find 5 Fejl' vi har lavet her på Nyheder24, og derfor har vi gjort den lidt let. Det er i vores optik en 'begynder' udfordring, men du skal alligevel være skarp, hvis du kan finde alle fejlene inden der er gået 17 sekunder.

Er du klar? - Sæt i gang!

Foto: Shutterstock / N24

Her er svaret:

Når du er kommet her til, er det enten fordi du har formået at finde alle fem fejl, og gerne vil bekræftes i det, eller også klarede du den ikke. Hvis du fortsætter med at scrolle ned, vil du komme til et billede og en tekst, der beskriver de fem fejl.

Du kan dog også gøre et sidste forsøg, og se om du kan finde fejlen, inden du ser løsningen?

Svaret på vores Rema 1000 'Find 5 Fejl'.

Foto: Shutterstock.com

  1. Der mangler et 0 i Rema 1000.

  2. Der mangler en Butternut Squash blandt frugt og grønt

  3. Der mangler et tilbudsskilt under frugt og grønt

  4. Der mangler en skraldespand/pæl ved indgangen

  5. Der mangler et lys på facaden i højre hjørne

Anbefalet til dig