Fødevareforsker Natalie Alibrandi har afsløret de største fejl, folk begår, når de spiser chokolade, herunder at spise det sent om aftenen og spise alt for meget.
Og chokolade bør ikke opbevares i køleskabet, da luftfugtigheden er for høj. I stedet viste det sig, at den perfekte temperatur var 18C. Det skriver The Sun.
Tegnene på, at din chokolade er blevet opbevaret forkert, omfatter, at den mangler et skarpt tryk, når du brækker en firkant af.
Dårligt tempereret chokolade bliver også smuldrende eller smelter for hurtigt i fingrene.
Andre farer ved at opbevare chokolade i køleskabet er sukkeropblomstringer, oxidation og overførsel af smag og lugt til chokoladen.
Fødevareeksperten hævder også, at kl. 11.00 er det bedste tidspunkt at spise chokolade, da kakao indeholder koffein og sukker, hvilket gør det til en god pick-me-up før frokost - noget hver femte (20 procent) gør.
"Chokolade er en dyb og kompleks delikatesse med mange lag, der skal udforskes. Forståelse af behovet for, at chokoladen knækker korrekt, både visuelt og auditivt, bringer en fornemmelse, der danser på dine smagsreceptorer og øger smagen," siger Natalie Alibrandi.
For at få den bedste smagsoplevelse bør du lade bidder smelte i munden, så smagene kan udvikle sig, hvilket giver en bedre oplevelse.
Ekspertens anbefaling er, at seks stykker er den optimale mængde, for at give dine smagsløg det passende niveau af stimulering.
Syv stykker eller mere kan resultere i en mindre sanseoplevelse, da dine sanser ikke kan mærke de subtile nuancer i chokoladen.