Næsten uigenkendelig: Kan du se hvem det er?

20/07/2022

Ida Hansson

Foto: Twitter
Der skal misses lidt med øjnene, hvis man skal se, hvem denne mand er.

Mest læste i dag

Det gør manden en kæmpe bjørnetjeneste at omtale ham som 'fede Ronaldo' - men når man ser dette billede, så kan man godt forstå referencen.

Ronaldo Nazario, som han mere passende er kendt som, blev set sole sig på en stor yacht ud for Ibizas kyst med nogle nære venner og familie i denne uge, med en ret stor mave.

Vinderen af ​​verdensmesterskabet i 2002 blev afbildet mens han shoppede i havet og hyggede sig med modelkæresten Celina Locks, 32, mens parret nød en luksusferie med familien.

Siden han trak sig tilbage i 2011, har Ronaldo ivrigt omfavnet overskud og den festlivsstil, han så desperat ønskede sig gennem hele sin fodboldkarriere, og steget til en almægtig vægt på 117 som sit tungeste.

Det kom som en lille overraskelse for dem, der fulgte ham tæt efter Inter Milan, hvor han nemt kunne spurte fra sin modstander. I sine slankere dage var Ronaldo en af ​​de hurtigste angribere på planeten.

Han fik monikeren 'Il Fenomeno' (kælenavnet) efter at have etableret sig selv som uden tvivl verdens første 'komplette' centerforward, takket være en dødbringende fusion af tempo, kraft og teknisk brillans.

Han bragede først ind på scenen med det brasilianske hold Cruzeiro, før han blev snappet op af PSV som 17-årig i 1994. Der annoncerede han sig selv for verden ved at score 54 mål i 57 kampe, hvilket forstenede Eredivisie-forsvarsspillerne.

Foto: Shutterstock

Barcelona slog verdenstransferrekorden for at bringe ham til Camp Nou i 1996, og Inter Milan gjorde det samme i 1997, og han blev den yngste nogensinde modtager af Ballon d'Or få måneder senere. Alt imens målene fortsatte med at flyde, men så stoppede en række brutale knæskader ham på sin færden.

I et desperat forsøg på at redde sin karriere blev Ronaldo tvunget til at ofre den eksplosivitet, som havde defineret så meget af hans spil og gjort ham til verdens største spiller. Det skriver Daily Star.

Han gik glip af hele sæsonen 2000/01, og meget af sæsonen på begge sider, men vendte tilbage i tide til at føre Brasilien til sejr ved verdensmesterskabet i 2002, hvilket lagde spøgelset fra 1998-turneringen til hvile og afsluttede en af ​​sportens mest uudgrundelige comebacks.

Et skifte til Real Madrid fulgte kort efter, da han sluttede sig til Zinedine Zidane og Luis Figo som Los Blancos' seneste Galactico. Men at leve en Galactico-livsstil kommer med en pris, og den junkfood-elskende Ronaldo begyndte hurtigt at tage ret meget på i vægt.