Kvinde var i stor sorg efter sin hunds forsvinden: Da hun ser bilkameraets optagelser, stivner hun

Viral
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da kvinden opdagede, hvad der rent faktisk var sket, løb det hende koldt ned ad ryggen.

Lige nu læser andre også

En kvinde var taget på pigetur med sin datter, da hun pludselig fik et forfærdeligt opkald fra sin mand. Han fortalte hende, at familiens hund, Ellie, var løbet væk, og at han ikke kunne finde hende.

Det skriver The Mirror.

Kvinden har forklaret hele episoden på Reddit, hvor hun skriver følgende:

“Jeg (34 år) bor sammen med min mand (37 år) og datter (7 år). Min datter og jeg tog for nylig på en kort tur, mens min mand blev hjemme, da han havde arbejde og skulle passe vores hund. Den sidste dag af vores tur blev vi ringet op af min mand, som lød fortvivlet og sagde, at vores hund Ellie var løbet væk, og at han ikke kunne finde hende.”

Da husets to kvindelige repræsentanter kom hjem igen, virkede manden til at være i okay humør trods omstændighederne.

Kvinden kom i tanke om, at hendes mand flere gange havde været irriteret over hunden siden pandemien, hvor han begyndte at arbejde hjemmefra. Det tænkte hun dog ikke videre over, indtil der få dage efter skete noget ganske utroligt:

“Få dage senere fik vi et opkald fra en dyreredningsmand i en naboby ret langt fra os om, at Ellie var blevet fundet.”

Da hunden var blevet fundet så langt væk, var kvinden overbevist om, at nogen måtte have stjålet hunden og kørt den væk. 

Derfor valgte hun at tjekke bilkameraet i mandens bil, og her fik hun noget af et chok, da hun fik afsløret, hvad der virkelig var sket:

“Han havde taget Ellie langt ud af byen, og tydeligvis smidt hende af foran sin bil. Så havde han kastet en frisbee-lignende genstand ud på en mark, hvorefter han var kørt videre uden familiens hund.”

Kvinden blev rasende og konfronterede manden med, hvad han havde gjort, og han havde ikke meget at sige til sit forsvar.

På Reddit er kvinden blevet opfordret til at forlade sin mand og starte et nyt liv med sin datter og hund.

Anbefalet til dig