Ansat smed Lotto-kupon med 1 million kroner i skraldespanden

Nyheder
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Der var 1 million kroner i gevinst på det skrabelod, som en ansat smed i skraldespanden.

Lige nu læser andre også

Denne artikel blev første gang udgivet i 2022.

”Det hele står stadig friskt i erindringen. Den unge mand i kiosken tjekker min kupon, og så stod der på hans skærm, at præmien var over 5.000 kr. Så beholder han af en eller grund gevinstkuponen og smider den ud,” fortæller vinderen, som har valgt at være anonym, med et grin.

Da han når hjem, og går på nettet for at indløse kuponen, går det op for ham at han efterlod noget meget værdifuldt i butikken.

”Det var lidt traumatiserede, for jeg havde ikke lagt mærke til, at der stod, at jeg skulle have gevinstkuponen med hjem for at kunne indløse den på nettet.”

Han skyndte sig at informere sin kone om uheldet, og nåede tilbage til butikken indenfor tre minutter. Dog for at finde ud af, at skraldespanden med hans million i var blevet tømt og smidt ud.

”Jeg finder så ham, der havde smidt skraldeposen ud, og beder ham om at finde posen frem igen. Og så bliver den tømt på gulvet midt i bagerafdelingen. Så ligger vi der, mig og to ungarbejdere, og graver i skraldet for at finde min gevinstkupon,” griner midtsjællænderen højt.

Efter flere intense minutters gravning efter guldet, finder de kuponen, som skilte sig særligt ud, da det ifølge den nybagte millionær var den eneste kupon, hvor der stod ordet ´anvis´ på.

Fejring med varme hveder og en særlig rejse
Selvom det hele endte lykkeligt, og han fik sin præmie med hjem, kan han alligevel ikke lade være med at tænke på, hvad der mon var sket med den værdifulde kupon, hvis han ikke havde nået tilbage til butikken i tide. 

Det hele var både sjovt og også en lille smule skræmmende. Men kunne du forstille dig, at de lige havde en makulator eller et eller andet, som han bare havde smidt kuponen ned i, og så var den kørt igennem?” griner han, lettet over, at skraldeposen kun nåede til baglokalet.

Han kan forsikre om, at chokket har lagt sig, og det betyder, at der er kommet ro på til at tænkte over, hvad gevinsten med de mange nuller nu skal bruges på.

”I weekenden kommer vores børn og børnebørn til varme hveder. Vi har inviteret dem på ferie, og så skal vi tage en snak om, hvor turen skal gå hen og se, om vi kan nå til enighed. Vi har rejst sammen før, hvor det var med selvbetaling, men denne gang giver vi,” siger manden med et smil.

Anbefalet til dig