Bilka med vildt tilbud til disse danskere: Gælder kun den 10. maj

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Er det noget for dig?

Mest læste i dag

Hvis man af og til lægger vejen forbi Bilka, så er det med al sandsynlighed, fordi man har i sinde at handle.

I kædens store varehuse kan man få alt fra havemøbler til mælk, og der er nærmest ikke den ting, man ikke kan få fat i. Den 10. maj udvider Bilka dog sortimentet og tilbyder noget helt særligt til de unge mennesker, der kigger forbi.

Bilka på tværs af hele Danmark kalder alle unge mennesker under 18 år, som har afsluttet 9. klasse eller gør det til sommer.  

Nu kan de nemlig lægge andet end varer i indkøbskurven i det lokale varehus. Den 10. maj klokken 10-14 holder Bilka ‘shop et job-dag,’ og man kan komme til jobsamtale med det samme.

Det eneste, man skal gøre, er at tage sit CV og sommerferieplaner i hånden og dukke op i sin lokale Bilka.  

Det meddeler Salling Group i en pressemeddelelse.

For Bilka handler det om at gøre noget andet end den traditionelle jobansøgningsproces og naturligvis at møde de unge mennesker i øjenhøjde. Derfor opfordrer Bilka også alle til at komme, præcis som de er. 

“For mange vil det være det første job, og vi vil gerne give de unge mennesker en god oplevelse og relevant erfaring på arbejdsmarkedet. Hos os er der plads til både dem, som kan se sig selv i Bilka og Salling Group i mange år frem og gøre karriere i detailbranchen, men også til dem, som ønsker at være en del af fællesskabet og kulturen i Bilka,” siger Christoffer Roland Olsen, Head of People & Culture i Bilka og BR. 

Han opfordrer unge til at komme forbi til en samtale og mærke, om et job i Bilka kunne være interessant.  

“Vi har et godt fællesskab i Bilka, som man bliver en del af, og vi har mange forskellige afdelinger, man kan prøve kræfter med. Når man er ansat i Bilka, er man også en del af noget større i Salling Group, og det giver mange muligheder til den enkelte. Jeg kan kun opfordre til at komme forbi den lokale Bilka – man skal ikke holde sig tilbage, og der er plads til dig hos os,” understreger Christoffer Roland Olsen.   

Anbefalet til dig