Coops nye supermarkedskæde er forsinket: Bliver på bekostning af Brugsen og Kvickly

Foto: Shutterstock
Den nye supermarkedskæde kommer til at koste Brugsen og Kvickly flere butikker.

Mest læste i dag

Længe har det været undervejs, at en ny og stor supermarkedskæde skulle åbne i Danmark, men nu ser det ud til, at der endelig sker noget.

B.T. skriver ifølge erhvervsmediet Finans, at de to første Coop-butikker slår dørene op til november.

De to butikker kommer til at ligge i Hinnerup i Østjylland og på Vesterbro i København, siger Allan Kristoffersen, der er direktør i Coop:

“Det afgørende for os er, at vi kommer rigtigt fra land. Derfor tager vi tingene i rette tempo”, udtaler han og fortsætter:

“Vi begynder med to testbutikker, og derefter ruller vi ud baseret på erfaringerne derfra. Der skal altid tilretninger til undervejs i et nyt koncept.”

Da sløret blev løftet for planerne om at lukke Irma samt etablere den nye Coop-kæde på bekostning af Brugsen og Kvickly, lød det yderligere, at den nye kædes første butikker ville åbne ‘efter sommerferien’.

Allan Kristoffersen siger ikke noget om, hvor stor den nye kæde rent faktisk bliver, men meldingen lyder, at det nok bliver mellem 200 og 250 butikker.

Han ønsker også at sige for meget omkring, hvordan den nye kæde kommer til at være, da det skal være en overraskelse.

Forsinkelserne har yderligere gjort, at Irma-butikkernes endegyldige lukning er blevet udskudt, og at det derfor først vil ske i 2024.

Anbefalet til dig