Fantastisk tip: Derfor skal du gemme et stykke sæbe under lagnet

26/07/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Et besynderligt - men ikke desto mindre et meget smart tip.

Mest læste i dag

Der kan være mange årsager til, at man ikke får en god nattesøvn. Nogle årsager kan man selv være med til at afhjælpe - og en god nattesøvn er jo yderst vigtigt.

Nogle gange kan det være helbredsmæssige skavanker der gør, at man får problemer med at sove ordentligt - men visse problemer er der råd for. Og faktisk et yderst simpelt og billigt råd.

Ifølge Sundhed.dk lider mange danskere lider af det man kalder “rastløse ben” også kaldet restless legs syndrome, betyder det ofte gener som sammentrækninger, kramper og smerter.

Disse gener resulterer ofte i, at man bliver både træt og ukoncentreret. 

Tag sæben med i seng

Hvad lidelsen præcis skyldes, har været et mysterium for læger og forskere verden over - men nogle mener, at det kan kædes sammen med jernmangel, nyresvigt, graviditet og brug af visse former for medicin.

Og det er her sæben - underligt nok - kommer ind i billedet. For den skulle eftersigende kunne afhjælpe disse gener. Det siges nemlig, at mange er sluppet af med deres “rastløse ben”, ved hjælp af dette trick.

Det skulle nemlig kunne lindres ved at placere et stykke sæbe under lagnet i sengen. Nogle læger mener, at forklaringen kan skyldes, den magnesium der er i sæben.

Ligesom magnesiumtilskud også kan afhjælpe problemet

Derfor skal du blot placere sæben under dit lagen og så se, om problemet afhjælpes over natten.

Anbefalet til dig