Jyde vandt 1,7 millioner kroner: Svigerfamilien 'havde brugt alle pengene' på 30 minutter

Nyheder
Foto: Shutterstock
I starten troede svigerfamilien ikke på, at han havde vundet.

Mest læste i dag

I virkeligheden havde han egentlig ikke tænkt sig at dele hemmeligheden med andre end kæresten og de allernærmeste, men da en mand fra Midtjylland for nyligt vandt 1,7 millioner kroner i Klasselotteriet – kunne han simpelthen ikke holde det inde:

Beskeden om den store gevinst kom nemlig midt under en brunch med hele den udvidede svigerfamilie.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Jeg var nødt til at sige det, for de kunne godt mærke på mig, at der var noget galt. Hele kroppen sitrede bare, og jeg blev helt hvid i hovedet,” fortæller manden om situationen, der på en gang var både fantastisk og næsten skræmmende.

Han fik fremstammet, at der ikke var noget galt som sådan, men at han havde vundet en masse penge i Klasselotteriet.

Da han så havde hele selskabets opmærksomhed og fik tilføjet, hvor mange penge, det drejede sig om, skete der to ting: Først troede svigerfamilien slet ikke på det. Og dernæst fik de travlt med at ’bruge pengene’.

”De havde næsten med det samme planlagt, hvordan alle pengene skulle bruges: Vi skulle ud at rejse, spise på dyre restauranter og give 10.000-vis af kroner ekstra i julegaver: De havde brugt alle pengene på en halv time,” fortæller manden med et grin.

Mens svigerfamilien på den måde havde travlt med at komme med gode forslag, så bidrog manden og hans kæreste slet ikke til løjerne.

”Nej, både mit og kærestens hoved var helt tomme!” siger han.

Nu er der gået et stykke tid, siden mandens lotteriseddel blev udtrukket, og han har fået lidt mere styr på tankerne, så hovedet er ikke længere ’tomt’ – og det er bankkontoen heldigvis heller ikke. Der står gevinsten stadig og luner.

”Gevinsten har først og fremmest givet os en ro. Vi har længe tænkt, at vi gerne ville have nyt køkken, og nu gør vi det bare. Vi havde også planlagt en rejse til foråret, og den bliver nok også lidt dyrere nu, og måske skal vi også have os et par nye cykler, men ellers skal der ikke ændres på vores hverdag. På den måde kan vi glæde os over denne her gevinst i mange år,” siger manden snusfornuftigt.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig