Mette Frederiksen 'shopper' hos Rema 1000, Netto m.fl. - men her vil hun ikke handle

Nyheder
Foto: Shutterstock
Mette Frederiksen er ikke kræsen, når det kommer til supermarkeder.

Mest læste i dag

Der er sket meget, siden Mette Frederiksen overtog posten som statsminister for fem år siden.

Coronapandemien har nået at ramme landet og forsvinde igen, og så er dagligvarepriserne steget helt enormt meget, hvilket har fået flere danskere til at ændre indkøbsvaner.

Og selvom vi må antage, at Mette Frederiksen ikke har svært ved at få mad på bordet, så er hun alligevel meget bevidst omkring, at hun ikke vil betale overpris for varer.

Det fortæller hun i et interview med B.T.

Den danske statsminister fortæller i interviewet, at hun ikke som sådan har noget favorit-supermarked, og at hun handler i mange forskellige butikker:

"Det kan både være Netto, Rema, 365 eller Kvickly. Og nogle gange også i Meny. Jeg handler i dét, der lige ligger på vejen hjem", lyder det.

Mens flere af de danske supermarkedskæder er på listen over dagligvarebutikker, hun ofte besøger, så er det svært for hende at pege på et sted, hvor hun aldrig ville sætte sine ben:

"Det er svært lige at pege på noget, jeg ikke vil sætte mine ben i. Men jeg vil sige, at hvis jeg har den mindste mistanke om, at der foregår salg af noget, der ikke skal ske, så kunne jeg ikke drømme om at gå derind", siger hun.

Mette Frederiksen fortæller videre, at hun er meget bevidst om, hvad varer koster, og at hun undgår at betale overpris. Hun påpeger derudover, at hun aldrig kunne finde på at købe en dyr vin, koriander eller dild.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig