Ny melding fra DMI: Flere dage med sne

18/11/22 08:31

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
DMI har opjusteret deres prognose for de kommende dage, og det tyder nu på endnu en dag med sne.

I går meldte meteorologerne på både TV2 Vejret samt DMI ud, at der ville komme sne i denne uge. Begge var enige i, at det ville blive i denne weekend, og begge var enige i, at det ville blive natten til søndag og i løbet af søndagen.

Nu er DMI dog kommet med en ny prognose, og den peger på, at der vil falde sne flere dage i streg, skriver Dagens.dk.

I går så det nemlig ud til, at de vinterlige byger ville stoppe i løbet af søndagen, men nu tyder det altså på, at vi vil få snebyger hele tre dage i streg.

Sådan kommer de tre snerige dage til at se ud

Lørdag bliver en dag med lidt eller nogen sol. Stedvis ved kysterne kommer der pålandsvind, og så ventes der vinterlige byger i løbet af eftermiddagen..

Temperaturen ventes at ligge på mellem 2 og 4 grader, mens der i løbet af natten vil være helt ned til 5 graders frost.

Søndag ventes ligeledes lidt eller nogen sol. Derudover kommer der spredte byger med sne eller slud. Temperaturen vil være lav, da der ventes mellem 0 og 3 grader i løbet af dagen, mens der om natten vil være helt end til -5 grader.

Natten til mandag ventes der også at falde endnu mere sne eller slud, og med den massive kulde i løbet af natten er det ikke utænkeligt, at det bliver liggende om morgenen.

Mandag bliver mest skyet og temperaturen ventes at stige til omkring 6 grader. Der vil dog komme regn og slud rundt omkring i landet, mens der i Nordjylland ventes at falde sne.

Natten til tirsdag ventes at blive rigtig hård. Der vil blive helt ned til -7 grader.

Tirsdag skulle det begynde at blive varmere igen, og her er der indtil videre ikke nogen melding om sne.