Rygterne svirrer om forholdet mellem mor og den nye kæreste: Nu bryder Elvira tavsheden

Af: Liva Høyberg

|

07/05/2024

Henning Hjorth/Ritzau Scanpix
Katerina var mærkbart fraværende ved både forlovelsesfesten og kønsafsløringen for det ventede barnebarn, hvilket har ført til spekulationer om et anspændt forhold til hendes kommende svigersøn. Nu bryder Elvira selv tavsheden.

Mest læste i dag

Elvira Pitzner, 26 år, og hendes forlovede Mortada Haddad, 35 år, har for nylig meddelt, at de venter en lille pige og er blevet forlovet.

Disse glædelige nyheder kommer dog efter en turbulent start på deres forhold.

Parrets første tid sammen har været præget af både fængsling og et rejseforbud, der strakte sig over flere måneder i Dubai.

Anholdelsen opstod i forbindelse med en anklage fra Elviras tidligere kæreste om utroskab, en handling der er strengt ulovlig og strafbar i Dubai.

På trods af at deres forhold har haft en noget dramatisk begyndelse, ( læs mere om det her)  ser det nu ud til, at lykken er med dem, og de ser frem til deres kommende familieforøgelse.

Ikke desto mindre er der ikke kun glæde at spore i Pitzner-familien i kølvandet på disse glædelige begivenheder.

Ifølge SE og HØR er der en noget anspændt relation mellem Elviras mor, Katerina Pitzner, og Mortada.

Én helt særlig gæster manglede

Katerina var mærkbart fraværende ved både forlovelsesfesten og kønsafsløringen for det ventede barnebarn, hvilket har ført til spekulationer om et spændt forhold til hendes kommende svigersøn.

Kompliceret forhold

Forholdet mellem Mortada og svigermoren er tidligere blevet mere kompliceret efter en episoden i Dubai, hvor Elvira og Mortada blev anholdt.

Anklagerne gik på utroskab mod Elviras tidligere ægtefælle, Milad Saadati.

Her forsøgte Mortada at organisere juridisk bistand, men det viste sig først effektivt med en anden advokat, som han altså ikke fik lov at vælge.

Too much to handle

Katerina Pitzners manglende begejstring for Mortada er angiveligt forankret i en generel modstand mod drama og konstant opmærksomhedssøgen, som hun føler præger Mortadas optræden, især på sociale medier.

Dette står i skarp kontrast til Elviras ønske om et mere tilbagetrukket liv efter skandalen i Dubai.

På trods af den familiære uro og de uløste spændinger, har SE og HØR gentagne gange forsøgt at indhente en kommentar fra Katerina Pitzner vedrørende sin datters store livsændringer og hendes egen fraværelse ved de familiebegivenheder. 

Katerina har dog valgt ikke at udtale sig om situationen.

Elvira åbner op

Efter de mange rygter, der den seneste tid har svirret, åbner hun nu selv op.

På det sociale medie Instagram skriver hun i en story, at hendes mor er glad på hendes vejne og at hun glæder sig. 

Se opslaget her 

Foto: Instagram/ @elvirapitznerofficial

Om Elvira

Elvira Pitzner er en dansk tv-personlighed og influencer, kendt for sin medvirken i forskellige realityshows.

Hun har opnået offentlig anerkendelse gennem sin deltagelse i programmer som "Forsidefruer" og andre underholdningsformater. Elvira er også kendt for sit arbejde som iværksætter og har etableret sig inden for mode- og skønhedsbranchen.

Hendes offentlige og personlige liv har ofte været i mediernes søgelys, især i forbindelse med hendes relationer og familieliv. Elvira er datter af Katerina Pitzner, der er kendt som Diamantdronningen i Danmark, hvilket har bidraget til yderligere interesse for hendes person.

Anbefalet til dig