Tidligere professionel sportsstjerne om lækkede nøgenbilleder: ”Det var forfærdeligt”

04/03/2020

Nanna Christina Smidt

Dette er et modelfoto. Foto: Shutterstock.
Den tidligere golfspiller Paige Spiranac åbner nu op for den forfærdelige nøgenfotoepisode, som i mange år hjemsøgte hende.

Mest læste i dag

 

Den 26-årige stjerne, som også er en berømthed på sociale medier med mere end to millioner Instagram-følgere. Talte for nyligt om episoden i sin nye podcast Playing-A-Round.

Blev forrådt af inderkredsen

Paige fortæller, at hun blev forrådt af en, som var hun meget interesseret i, da han delte det intime billede blandt sine venner.

Spiranac sendte billedet, fordi hun var meget interesseret i den fyr, hun var sammen med.

Hun blev dog senere chokeret over, at finde ud af, at han havde videresendt det til kammerater, efter at deres romantiske forhold sluttede.

En masse løgne

Det hele skulle vise sig at blive endnu værre, for mandes venner nægtede at fortælle Spiranac, hvordan de fik billedet, og hun blev oversvømmet af beskeder fra fremmede, der havde set det private billede, der spurgte til, om det virkelig var hende.

”Det var forfærdeligt. Bare at modtage disse tilfældige beskeder fra folk, du ikke kender, der har set dig på en så sårbar måde. Det var oprørende,” fortæller Spiranac .

Brød sammen i tårer

Spiranac var følelsesladet under podcast-diskussionen, og brød sammen i tårer, da hun fortalte om hvilken respons manden som havde delt billedet gave hende.

Hun fik nemlig det sygeste svar ham, da hun konfronterede ham om det.

”Da jeg omsider konfronterede fyren og fortalte ham, at: 'Jeg kan ikke tro, at du har gjort dette mod mig', sagde han og jeg vil aldrig glemme dette - 'Du er den * der har sendt det til mig. Du fortjener dette',” fortalte en oprørt Spiranac.

Var lammet af frygt

På dette tidspunkt var billedet delt privat og var endnu ikke lækket på internettet, men Spiranac var lammet af frygt for, at det til enhver tid kunne uploades online.

”Jeg vågnede op hver eneste dag, og tjekkede min telefon og tænkte,” Vil jeg være på (hjemmeside) TMZ i dag?” fortalte Spiranac og fortsatte:

”Det var den værste del. Jeg blev konstant stresset over, at nogen ville se det, eller at nogen skulle modtage det, og at det ville komme ud. Det var ét billede. Jeg ved ikke hvad han ellers havde, eller hvad han ville frigive. Hvis han gjorde det én gang, kunne han gøre det igen og igen og igen. ”

Modtog dødstrusler

Torturen var ægte for Spiranac. Hun modtog dødstrusler og blev gentagne gange fortalt på sociale medier, at hun kun havde sig selv at bebrejde, for at sætte sig selv i denne position.

Minutter før en pressekonference ved en turnering i Dubai, blev hun truet med afpresning af en, der ville have penge eller flere fotos, ellers ville han frigive hendes billede online.

Det var et knudepunkt for atleten, der regelmæssigt blev udsat beskyldninger om, at hun kun var blevet berømt på grund af sit udseende – ikke hendes talent. 

Under denne pressekonference råbte Spiranac op, da hun, uden at nævne detaljen, åbnede for det.

Fortsatte med at forfølge

Billedet fortsatte med at følge Spiranac. Ved en golfbegivenhed på Edgewood i Lake Tahoe i Amerika, ville en fan have en autograf, kun for vise hende en kopi af nøgenfotoet foran en stor mængde mennesker – inklusive børn.

Spiranac begyndte at finde ud af, at hun aldrig kunne undslippe billedet.

”Måske vil der gå en måned, så vil billedet blive bragt op igen. Og det vil minde mig om denne fyr, og hvad han gjorde mod mig og hele traumen.

Til sidst, ikke længe efter at have fået at vide, at hun ville være en Sports Illustrated badedragt-model, som var en af ​​Spiranacs drømme, fandt fotoet vej til Internettet.

Ubehageligt at mænd havde set det

Spiranac synes, at det var akavet at dukke op til mænds PGA-begivenheder, fordi hun vidste, at de nok alle havde set hende nøgen.

Spiranac fortæller også, at hun jævnligt blev set "skævt" til af fyre, og at de sendte uopfordrede billeder af deres kønsorganer.

Det gjorde hende rasende over de dobbeltmoralske standarder der er for mænd og kvinder.

For det er tilsyneladende acceptabelt for mænd, at sende billeder af deres kroppe, men ikke kvinder.

Overvandt dæmonerne

Det blev Spiranacs optræden i Sports Illustrateds badedragtudgave, der hjalp Spiranac med at overvinde dæmonerne.

Men det var først fire år efter, at fotoepisoden først brød ud.

Hun fortæller, at vinde det var med til at tage kontrollen over hendes krop igen, at hun arbejdede med det ikoniske magasin.

”Jeg var nøgen, jeg var helt nøgen. Det var det bedste øjeblik for mig,” sagde hun og fortsatte:

”Jeg følte mig så beføjet. Hvis jeg skal gøre det, gør jeg det på mine betingelser, og jeg tog det tilbage, jeg tog min krop tilbage. ”Det var det øjeblik, jeg vandt lige der, da jeg var i Sports Illustrated i badedragt, og jeg havde mine t ** s ude,” slutter hun af.

 

 

Anbefalet til dig