9-årige Alissa spiste julekalender-indhold i flere dage: Så fik hun klam overraskelse

Foto: Privat
Foto: Privat
Den 9-årige pige gik glad ombord i sin julekalender og spiste løs af indholdet. Senere gik det op for hende, at kalenderen slet ikke var til hende.

Mest læste i dag

Denne artikel blev udgivet for første gang i julen 2022.

Julen er for mange børn lig med julekalendere.

Både dem i fjernsynet, men i lige så høj grad de spiselige af slagsen. Det vil Jess Evans nok være enig i. Ifølge Unilad, købte hun en julekalender til sin 9-årige datter Alissa.

Hun fandt en billig chokoladejulekalender, troede hun, og så var julefreden sikret. Men sådan gik det ikke helt.

Julekalenderen var til katte

Som det kan ses på billedet herunder, så må det være gået lidt stærkt for Jess Evans, da hun valgte netop denne julekalender til sin datter.

På kalenderen er der et stort billede af tegneseriekatten Garfield på, og derudover står det også “julekalender til katte” med store skrifttyper på kalenderen.

Foto: Privat

Alissa  kom igennem flere dage af den grønlige ‘chokolade’, før hun måtte kaste håndklædet i ringen. Det smagte simpelthen for dårligt.

Alle forældre kan nok nikke genkendende til Jess Evans reaktion, når hun forklarer, at hun blev noget chokeret, da datteren sagde nej til at åbne flere låger i julekalenderen. Men da det gik op for hende, hvorfor Alissa ikke ville spise mere af indholdet, følte hun sig som en dårlig mor.

“Jeg var i chok og følte mig som den værste mor nogensinde, da jeg indså, at jeg havde købt hende en kalender til katte. Hun sagde, at de smagte lidt underligt, men havde ikke sagt, at de var forfærdelige, så jeg glemte det bare. Alissa havde ikke spist dem i et par dage, og da jeg spurgte hvorfor, gav hun mig kalenderen. Jeg husker, at jeg syntes, at de havde en sjov grøn farve og ikke duftede af chokolade. Da jeg vendte kalenderen om og læste, at det var kattemad, troede jeg næsten ikke på det- og det havde taget 11 dage for os at lægge mærke til det,” forklarer hun.

Foto: Privat

Men julen er jo en tid for tilgivelse og kærlighed, så mon ikke 9-årige Alissa har tilgivet sin mor for bommerten. Ellers kan en lidt større julegave under træet nok hjælpe på det.

Anbefalet til dig