33-årig skal snart for retten: Advokat kommer nu med særligt ønske

Foto: Privat
Foto: Privat
Snart skal den 33-årige mand for retten.

Mest læste i dag

Snart vil en 33-årig mand sidde på anklagebænken i en af de mest omtalte kriminalsager i Danmark.

Sagen, der snart vil blive behandlet ved Retten i Næstved, drejer sig om alvorlige forbrydelser mod flere unge piger, herunder mordet på Emilie Meng, som forsvandt natten til den 10. juli 2016, efter at hun havde valgt at gå hjem fra en bytur alene.

Han er yderligere tiltalt for et overfald på en 15-årig efterskoleelev, og i den sag har bistandsadvokat, Susan Jørgensen, nu foretaget en særlig anmodning.

Det skriver Ekstra Bladet.

Hun har nemlig bedt om, at efterskoleelevens forklaring bliver bag lukkede døre.

"Min klients unge alder er mit udgangspunkt for at bede om lukkede døre, og jeg vil selvfølgelig også henvise til de forhold, der er nævnt i anklageskriftet," udtalte bistandsadvokaten.

Ifølge anklageskriftet blev pigen konfronteret under en aftentur nær sin skole, hvor hun blev overmandet og tilbageholdt.

Her skulle pigen angiveligt have været tvunget tvinges ind i manden bil, hvor det efter sigende var hans hensigt at at frihedsberøve og voldtage hende.

Heldigvis lykkedes det den 15-årige at undslippe situationen, hvilket resulterede i, at gerningsmanden flygtede fra stedet.

Den tiltalte, hvis navn er holdt hemmeligt for offentligheden, nægter sig skyldig i alle tiltalepunkter relateret til sagen om den 15-årige pige.

Han nægter sig også skyldig i Emilie Meng-sagen, mens han har erkendt visse - og for offentligheden ukendt - forhold mod den 13-årige pige, som blev kidnappet tilbage i foråret 2023.

Retssagen vil strække sig over 18 dage.

Anbefalet til dig