Moren til den 13-årige pige taler ud: Sådan har hun det i dag

21/04/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: presse-fotos.dk
Det er snart en uge siden, den 13-årige pige blev fundet. Nu taler moren ud

Mest læste i dag

27 timers mareridt. Sådan beskrives timerne af den 13-åriges mor, hvor pigen var forsvundet. 

Og det forstår man skam godt. 

Det var nemlig en ganske forfærdelig besked, der tikkede ind hos danskerne, da den 13-årige pige netop forsvundet efter hun var blevet færdig med sin avisrute. Den 13-årige blev meldt savnet ved 11.30-tiden af sin stedfar på Facebook, og derfra gik det rigtig hurtigt. 

Og man skal ikke spole tiden ret langt tilbage, før Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi indkaldte til pressemøde, og der var nok mange danskere, der holdt vejret i et par sekunder, da politiinspektør Kim Kliver gav en status på sagen. Heldigvis kunne han fortælle, at pigen var blevet fundet i live. 

Her benyttede de samtidig lejligheden til og understrege, hvad de fleste nu er bekendt med, at de fandt den unge pige på en adresse i Korsør, hvor en 32-årig mand blev anholdt. 

Siden da har den 13-åriges mor udtalt sig til Ekstra Bladet og B.T, og hun er ligeledes kommet med en opdatering på de sociale medier, hvor hun takker danskerne for hjælpen med at finde pigen. 

Men selvom den 13-årige heldigvis er fundet, så er sagen langt fra slut. 

Politiet arbejder stadig på højtryk for at kortlægge, hvad der helt nøjagtigt fandt sted i sidste weekend, hvor den 13-årige stjal alle overskrifterne med hendes pludselige forsvinden. 

Og nu har moren igen åbnet op om det forfærdelige traume, der ramte dem i weekenden. 

Her løftede hun sløret for, at de i skrivende stund bearbejder det voldsomme traume, som den 13-årige pige - og resten af familien - var igennem i weekenden. 

Det gør hun i et hudløst ærligt interview med Ekstra Bladet. Her lægger hun ikke skjul på, at pigen - forståeligt nok - har et stort behov for at være sammen med hende og resten af familien: 

“Jeg kan faktisk ikke forklare, hvordan jeg har det, eller hvordan hun har det. Vi er stadigvæk i en choktilstand”, fortæller Pernille Nielsen til Ekstra bladet. 

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til den 13-årige og resten af familien i den svære tid. 

Anbefalet til dig