Forældre nægtede at betale for at få baby med ombord: Så gjorde de det utænkelige

25/02/2024

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Parret nægtede at købe en seperat billet til deres baby.

Mest læste i dag

Forældrene havde til hensigt at flyve Ryanair med deres barn og blev af personalet bedt om at betale for en billet til babyen, ifølge det israelske nyhedsmedie Mako.

Dette udløste kontroverser i Ben-Gurion Lufthavn i Tel Aviv, hvor forældrene nægtede at betale for et boardingkort til deres barn til flyrejsen til Bruxelles, Belgien.

Ifølge Ryanair kan folk, der rejser med et spædbarn, enten betale omkring 210 kroner for et klapsæde eller købe et separat sæde til barnet til en almindelig voksenpris.

De belgiske pasindehavere efterlod angiveligt deres barn ved check-in i barnevognen og sprintede til paskontrollen.

Lufthavnspersonalet lagde mærke til det forladte barn og ringede til politiet, som fandt forældrene og bragte dem til afhøring.

Optagelser af Mako viser chokerede check-in-arbejdere, der flytter et tæppe fra en babyautostol for at se spædbarnet under tæppet. Det skriver Metro.

"Alle arbejdere var i chok. Vi har aldrig set noget lignende. Vi kunne ikke tro, hvad vi så," sagde en ansat ved Ryanair.

Statslige luftfartsmyndigheder fortalte Mako, at parret så ud til at være ivrige efter at komme igennem sikkerhedenskontrollen - med eller uden deres baby.

"Parret ankom for sent til deres fly, efter at flyets check-in var lukket," sagde den israelske lufthavnsmyndighed.

"Parret efterlod autostolen med babyen og ønskede at gå ombord mod check-in Terminal One for at komme til afgangsgaten," lød det fra myndigheden.

Sagen bliver nu efterforsket af politiet.

Anbefalet til dig