Janni Ree om søvnløse nætter med Karsten: "Det var så varmt, at vi var badet i sved"

29/03/2024

Jesper Bengtson

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Janni Ree sætter nu ord på et par 'hede nætter'.

Mest læste i dag

Det er nok ikke helt forkert at sige, at Karsten og Janni Ree er et af Danmarks mest populære par.

Derfor er det heller ikke gået manges næse forbi, at DBA-milliardæren og den tidligere forsidefrue forleden rejste til Afrika sammen, hvor de fik fejret Jannis fødselsdag.

For omtrent en uge siden var Janni Ree dog kommet hjem, mens Karsten stadig befandt sig i syden. Over for HER & NU forklarede hun hvorfor:

"Karsten er i Afrika, jeg er taget hjem uden ham. Han har godt af at være lidt længere tid dernede, og jeg vil gerne hjem til hundene og alt det andet, jeg har herhjemme, så otte dage for mig er rigeligt. Karsten har en masse og hygge sig med og passe på ham."

Janni fortalte yderligere, at Karsten sørgede for en særlig gave i form af penge, som Janni kunne bruge efter eget ønske:

"Jeg fik nogle penge til at købe, hvad jeg ville - noget jeg havde lyst til", afslører Janni, men holder til gengæld øvrige detaljer hemmelige. Hun fortæller hverken, hvad pengene er brugt på, eller hvor mange penge hun fik af sin mand.

Der var dog også ting på ferien, som var knap så rosenrøde.

'Hede nætter'

Janni Ree fortæller nu til SE og HØR, at deres airconditions ikke virkede, hvilket resulterede i et par 'hede nætter':

"Jeg tror ikke, vi sov i tre dage. Det var så varmt, at vi var badet i sved. Det var helt vildt! Der var ingen aircondition, så vi blev nærmest uvenner hver dag, fordi det var så varmt."

Når man sidder i kolde Danmark kan det godt være svært at forestille sig, hvor varmt det kan være i Afrika på nuværende tidspunkt, men det faktum, at Janni Ree sikrede sig en tredjegradsforbrænding i panden på turen, fortæller en del.

"Jeg glemte at smøre mig ind med solcreme, så blev jeg fuldstændig svitset, og det blev til et sår. Så varmt var det", udtaler den tidligere forsidefrue.

Anbefalet til dig