Lasse Rimmer har fået nok: Nu er det slut efter 15 år

26/04/2024

Lucas Andreas

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Lasse Rimmer siger stop.

Mest læste i dag

Den kendte og populære komiker og vært Lasse Rimmer har hittet vidt og bredt med hans serie "Stormester". Men udover hans hverv som komiker og vært er Lasse Rimmer også kendt for hans intelligens.

De interesserede har længe kunnet læse med i Lasse Rimmers holdninger på det sociale medier Twitter, men efter et årti og et halvt på det sociale medie har han valgt at trække stikket.

Rimmer, der startede sin rejse på platformen med at dele uskyldige vittigheder, føler nu, at mediet har mistet sin charme og i stedet fremmer en negativ retning i online dialoger.

"Det er støt og roligt gået op for mig, at X/Twitter oftere gør debatter dummere og mere polariserede, end både debat og mennesker har godt af," forklarer Rimmer.

En indsigt, der markerer et skifte fra de tidlige dage, hvor Rimmer og mange andre brugte platformen som en legeplads for humor og let samvær. Med tiden har han dog oplevet en forværring af tonen og en stigning i unødvendige konflikter, noget han ikke længere ønsker at være en del af.

Rimmer beskriver, hvordan dynamikken på 'X' er ændret til at favorisere konfrontation over konstruktiv samtale: "Nu er stedet mere end nogensinde blevet et sted, hvor de fleste eskalerer døvt og unødvendigt, og hvor få gør sig den umage at lytte og samtale af et ærligt hjerte. Jeg har selv været en af de fleste i for mange sammenhænge, og jeg kan ikke lide den side af mig," indrømmer han i sit farvel-opslag.

Rimmers beslutning er blevet mødt med forståelse fra hans følgere, hvor en bruger svarer: "Synd du smutter. Men ja, enig i det meste, og at der er flere, der har automatreaktion på indlæg."

Selvom han nu forlader 'X', er Rimmer ikke færdig med at underholde. I maj vender han tilbage til rampelyset med showet 'Roasted: Verdens sjoveste ferie', hvor kendte uddeler humoristiske stikpiller til hinanden. Dette nye kapitel i hans karriere viser en klar bevægelse væk fra de online stridigheder, der plager mange sociale medier, og tilbage til en mere traditionel og måske hjertevarm form for humor.

Anbefalet til dig