Legoland med stor nyhed: Åbner ny butik

Af: Liva Høyberg

|

10/05/2024

LEGO-klodsen, der er kendt for sin enkle, men geniale låsefunktion, tillader uendelige kombinationer og har inspireret til kreativ leg blandt børn og voksne i generationer. Universet har udvidet sig til at inkludere en bred vifte af produkter, herunder tematiserede legesæt baseret på alt fra hverdagslivet til populærkultur og fiktion, som Star Wars, Harry Potter, og mange flere. Nu afslører Lego endnu en nyhed, der faktisk -allerede i dag åbner

Mest læste i dag

Legoland er en berømt temapark der mere eller mindre er opbygget af LEGO.

Den første Legoland park blev åbnet i 1968 i Billund, Danmark, hvor LEGO-grundlæggeren Ole Kirk Christiansen oprindeligt startede LEGO-virksomheden.

Fra denne beskedne begyndelse har Legoland udvidet globalt med parker i Storbritannien, Tyskland, USA, Malaysia, Dubai, Japan og snart også i Sydkorea og Kina.

Oprindeligt startede LEGO som en producent af trælegetøj, men skiftede i 1949 til at producere de nu berømte plastikklodser, som har givet virksomheden verdensomspændende berømmelse og succes.

LEGO-klodsen, der er kendt for sin enkle, men geniale låsefunktion, tillader uendelige kombinationer og har inspireret til kreativ leg blandt børn og voksne i generationer.

Universet har udvidet sig til at inkludere en bred vifte af produkter, herunder tematiserede legesæt baseret på alt fra hverdagslivet til populærkultur og fiktion, som Star Wars, Harry Potter, og mange flere.

Nu afslører Lego endnu en nyhed, der faktisk -allerede i dag åbner.

Det skriver Legoland Billund i en pressemeddelelse

Fredag den 10. maj, en dejlig forårsdag, slår LEGOLAND® dørene op til deres nyeste tilføjelse, blomsterbutikken Florist.

I denne butik kan parkens besøgende nyde smukke udsmykninger med LEGO® blomster både inde og ude. Skønt parken allerede tilbyder Pick and Build-konceptet, hvor gæsterne selv kan sammensætte sæt af LEGO® klodser, markerer Florist den første forretning af sin art dedikeret til blomster.

Butikken præsenterer ikke kun et væld af imponerende blomsterudstillinger, men tilbyder også hele udvalget af LEGO® Botanical og LEGO® Creator, som besøgende kan købe og tage med hjem for selv at bygge.

Unikt for Florist er også verdens første og eneste Pick and Build-udvalg af blomster, som indeholder 25 unikke LEGO® elementer.

Her kan gæsterne give slip på fantasien og skabe deres egne personlige LEGO® blomsteropsætninger.

"Vi har virkelig set frem til at kunne invitere gæster indenfor i vores nye, imponerende LEGO® blomsterbutik, Florist.

Denne farverige butik oser af sommer og adskiller sig fra vores andre butikker i LEGOLAND.

Vi er spændte på at se, hvordan gæsterne vil tage imod muligheden for at bygge deres egne farverige blomster ved hjælp af verdens første Pick and Build blomstersortiment," udtaler Niels Birkelund Hansen, Retail Director i LEGOLAND.

Anbefalet til dig