Pas på din hund: Bekymrende tyveri-tendens spreder sig ved Netto

26/04/2024

Lucas Andreas

Foto: Google maps
Politiet undersøger nu sagen.

Mest læste i dag

Ved Netto i Nørresundby har en række mystiske hundeforsvindelser foran butikken skabt stor bekymring blandt lokale hundeejere.

Martin Østergaard er blandt de berørte, efter hans hund, en shih tzu ved navn Buffon, forsvandt fra foran butikken under et kortvarigt indkøbsstop. "Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv, jeg er helt ødelagt," udtaler Martin Østergaard, der nu desperat leder efter sin firbenede ven, til TV2 Nord.

Buffons forsvinding er desværre ikke enestående. Dagen før Buffons forsvinden, blev en anden hund også taget fra samme sted. I det tilfælde lykkedes det ejerens familie at genfinde hunden efter flere timers søgning, hvilket kastede lys over en potentiel serie af hundetyverier i området.

Det var Glenn Kløgtners mors hund, der blev taget. "At man kan være så kynisk, at man vil stjæle en andens hund, det forstår jeg ikke," siger Kløgtner.

Efter disse hændelser har Netto i Lindholm reageret ved at opfordre kunder til ikke at medbringe deres hunde, indtil videre. Butikken bistår politiet med videomateriale for at hjælpe med at opklare sagen.

De lokale myndigheder og butikken arbejder på at få bekræftet, om der rent faktisk er tale om en serie hundetyverier, og samtidig er der en opfordring til alle i området om at være på vagt og hjælpe med at holde øje med eventuelle mistænkelige aktiviteter.

For Martin Østergaard og andre i lignende situationer, er deres håb nu, at offentlighedens hjælp kan bringe deres elskede kæledyr sikkert hjem.

Anbefalet til dig