Opdager genialt trick i Aldi: "Det er det bedste trick nogensinde"

13/05/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Trciket var så smart, at hun blev nødt til, at tage et billede af det.

Mest læste i dag

Dallas Collier opdagede tricket, da hun for nylig var en tur forbi sin lokale Aldi-butik i byen Muscle Shoals i den amerikanske delstat Alabama.

Det skriver det australske medie News.

Da hun stod og pakkede sine varer, faldt hendes øjne på en anden kundes indkøbsvogn.

”Da jeg skubbede min vogn hen til disken, kunne jeg se, at kvinden ved siden af mig trak hendes indkøbsposer ud af en Kleenex-æske. Jeg bad hende om at se Kleenex -kassen og grinede højt og fortalte hende, hvor genial hun er, ” skriver Dallas i et Facebookopslag, hvor hun også deler et billede fra Aldi-turen.

Foto: Facebook

Dallas har erklæret det for at være det "bedste Aldi-trick nogensinde" i en Facebookgruppe, der er dedikeret til imponerende Aldi-opdagelser.

"Hun er et geni"

"Hun troede nok, at jeg var lidt sindssyg, fordi jeg ville have et billede af det ... Men jeg var bare nødt til at dele det," forklarer Dallas. Billedet viste en firkantet Kleenex-kasse med en plastikpose, der stikker ud af toppen.

“Hun fortalte mig, at hun opbevarer denne lille Kleenex -kasse i bilen, så har hun altid indkøbsposer med sig," skriver Dallas.

I Facebookgruppen er der mange, der er vilde med tricket.

“Det er præcis det, jeg kalder et af de der: ‘Hvorfor tænkte jeg ikke på det’-øjeblikke, jeg har dagligt,” lyder det fra en.

“Hun er et geni! Jeg stjæler den idé,” skriver en anden.

Andre fortæller, at de har brugt samme trick til at opbevare ekstra poser i deres hjem, men havde ikke tænkt på at bruge det i bilen.

“Jeg opbevarer en kasse under alle mine håndvaske, min garage og vaskerum, men jeg tænkte aldrig på at have en i min bil til til shopping. Fantastisk idé,” skriver en person.