Troede han skulle være far til femlinger: Men så fik han sit livs chok

27/05/2023

Henrik Rothenbücher

Barbara og Paul. Foto: Privat
“Jeg har mistet alt det, som var hele mit liv”.

Mest læste i dag

Sådan lyder ordene fra canadiske Paul Servat, som i ni måneder glædede sig til, at blive far for første gang - og så endda til femlinger. Men sådan gik det ikke og den ellers vordende far er knust. 

Da Paul var 35 mødte han Barbara Bienvenue på nettet. De to mærkede hurtigt god kemi på skrift og det blev ikke mindre da de mødtes. Derfor blev Paul heller ikke skræmt, da Barbara allerede to måneder inde i deres forhold fortalte ham, at hun var gravid. Det skriver Daily Mirror.

Paul var lykkelig og lykken blev kun større, da Barbara fortalte at hun havde været til scanning og at de to, skulle være forældre til tvillinger. Barbaras mave voksede sig kæmpestor og Pauls glæde voksede med den. Men Barbara havde endnu en overraskelse til ham.

Skulle være far til fem

Hun afslørede nemlig, at der faktisk var intet mindre end fem babyer i hendes mave og at parret skulle være forældre til femlinger. Paul var overrasket - men også taknemmelig og lykkelig, da han så frem til at blive far. Også Pauls forældre så frem til at blive bedsteforældre og de delte glædeligt nyheden på Facebook.

Paul fik lov til at vælge navne til børnene og parret brugte lang tid på, at gøre senge og værelse klar til deres kommende børn.

Parret havde allerede forberedt børnenes værelse, som var klar til deres ankomst. Foto: Privat

Parret havde allerede forberedt børnenes værelse, som var klar til deres ankomst. Foto: Privat

Men da dagen for fødslen kom, fik Paul revet tæppet væk under sig. Da Barbara og ham ankom til sygehuset blev hun undersøgt og en læge hev Paul til side. Lægen meddelte ham at han ikke skulle være far - for der var ingen børn i Barbaras mave. 

Barbara oplevede det som kaldes en indbildt graviditet (pseudocyesis, red.) som kan opleves så kraftig, at både krop og psyke reagerer som om at kvinden reelt var gravid. 

Angiveligt havde Barbara aldrig været til sine ultralydsundersøgelser - men kroppen reagerede, fordi hun var så sikker på, at hun oplevede en graviditet. 

Barbara blev efterfølgende behandlet medicinsk og skulle også gennemgå en psykiatrisk undersøgelse. 

“Jeg har mistet alt det, som var hele mit liv,” sagde Paul efterfølgende til et lokalt medie.'

Anbefalet til dig