Dansk kvinde vandt million i Lotto: Bruger pengene på noget, de færreste råber højt om

07/01/2024

Jesper Bengtson

Foto: Danske Spil
De fleste drømmer om en rejse, et ur eller noget helt andet, men denne kvinde vil bruge pengene på noget, de færreste nævner.

Mest læste i dag

Denne artikel blev udgivet første gang i august 2022.

”Hvad skal jeg bruge pengene på, hvis jeg vinder i Lotto?”

Sådan spørger mange danskere helt sikkert sig selv, når de afleverer kuponen nede i kiosken eller spiller Lotto via mobiltelefonen.

En midaldrende kvinde fra Gentofte Kommune har valgt en noget anderledes tilgang til den store gevinst, og det er ikke noget, man hører om hver dag.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Jeg har altid sagt: Hvis jeg nogensinde vinder, så skal folk, jeg kender, have det og det og det…” fortæller kvinden, som for nyligt fik lejlighed til at gøre noget ved snakken, da hun vandt en million kroner via Lottos Millionærgaranti.

”Der er gået to måneder og jeg er endnu ikke nået frem til noget, hvor jeg siger ’Wauw, det må jeg bare eje!’. Så jeg må sige, at pengene står der endnu, jeg har ikke rørt dem som sådan. Men jeg har da givet til nogle af mine venner,” fortæller hun.

”Jeg havde en veninde, der ville give sin søn en gave. Så betalte jeg da,” siger hun på en måde, så man tydeligt forstår, at hun slet ikke havde overvejet ikke at hjælpe veninden.

”Det er da ikke sjovt at vinde en million, hvis man ikke kan dele lidt med andre. Når det regner på præsten, så drypper det lidt på degnen, ikke? Det er måske 2.000-3.000 kroner her og der, og selv om det ikke er meget for mig, så er det alverden for mine venner,” siger hun.

”Det føles fedt at kunne hjælpe. Det er jo mennesker, jeg har kendt længe, og jeg synes, at det er fedt, at jeg kan hjælpe dem. Der var også en, som sagde, at hun lige ville sende mig regningen, så jeg kunne se, hvad hun havde brugt, men det er lige meget. Jeg stoler da på mine venner,” siger hun.

På den måde får hun jævnligt glæde af sin million kroner – selv om de fleste af pengene nu stadig står i banken, for hun ved faktisk stadig ikke rigtigt, hvad hun selv vil have. Måske fordi hun aldrig har spurgt sig selv, hvad hun selv ville have, hvis hun vandt den store gevinst i Lotto.

Anbefalet til dig