Hun tog seerne med storm i 'Vild med dans': Nu skal hun være vært

Foto: Shutterstock
Hvem havde set den komme?

Mest læste i dag

Gennem flere årtier har TV 2-programmet 'Vild med dans' holdt et utal af danskere klistret til skærmen.

Den evige popularitet har været med til at sørge for, at danseprogrammet er blevet sendt år efter år, og den seneste sæson var den 20. af slagsen.

Her gik den tidligere Bachelor- og Bachelorette-stjerne, Mette Sommer, hele vejen til finalen, men til slut måtte hun og dansemakkeren, Morten Kjeldgaard, se sig slået af Kasper Fisker og Karina Frimodt, som løb afsted med sejren.

Siden programmet er der løbet meget vand i åen for Mette Sommer.

Hun har blandt andet annonceret, at hun er gravid, og nu har hun yderligere løftet sløret for, at hun har landet en værtsrolle på den nye podcast 'Bag om Bachelorette'.

Det skriver HER & NU.

I podcasten får Mette Sommer blandt andet besøg af de to kvinder, som skal være med i sæson to af programmet, og derudover kommer hun til at dykke ned i programmets særlige øjeblikke:

"’Bag om Bachelorette’ er podcasten hvor tidligere Bachelorette, Mette Sommer, tager et nærmere kig på de mest rørende, overraskende og romantiske øjeblikke i Danmarks bedste realityprogram! Det er her du får insider-viden om hvad der virkelig sker bag kameraet, inde i hovederne på deltagerne og skarpe perspektiver fra bachelorette-kyndige gæster", skriver Podimo om podcasten og fortsætter:

Hvem får et kys af en Bachelorette i næste uge? Hvordan beslutter man hvem der skal have en rose til ugens roseceremoni? Hvordan er det at date med hele Danmark som tilskuer? Og hvad sker der egentlig bag de rullende kamera?

Anbefalet til dig