Nu er der trist nyt fra Nikolaj Jacobsen og Herrelandsholdet

Foto: Claus Bergmann/AP/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Bergmann/AP/Ritzau Scanpix
Nu er der nyt fra landsholdslejren.

Mest læste i dag

Det står nu klart, at Nikolaj Jacobsen skifter ud i sin trup forud for de kommende testkampe mod Norge og Kroatien.

Sagen er den, at Magnus Landin stadig er skadet, efter han pådrog sig et brud på en knogle i sin højre hånd under en træning med sit klubhold, THW Kiel, tilbage i marts måned.

"Det er selvfølgelig ærgerligt, at Magnus ikke kan deltage, for han har en meget vigtig rolle på vores landshold. Til gengæld er det også et stort privilegie at kunne indkalde en så rutineret og dygtig venstre fløj som Casper, når Magnus ikke blev klar", lyder det fra Nikolaj Jacobsen i en pressemeddelelse, skriver TV 2 Sport.

Et gammelt ordsprog lyder, at det aldrig er så skidt, at det ikke er godt for noget, og det kan man måske godt drage paralleller til denne situation.

Landins skade betyder nemlig, at Casper U. Mortensen gør comeback på landsholdet efter halvandet års fravær.

Fløjspilleren, som i øjeblikket er topscorer blandt fløjspillere i Bundesligaen, får dermed en ny chance på landsholdet, hvor han skal vise, hvad han er i stand til at udrette.

Casper U. Mortensen har tidligere haft stor succes med landsholdet, hvor han har været med til at sikre både OL- og VM-titler. Han har fået mere end 130 landskampe på cv'et siden sin debut i 2010, og hans erfaring kan vise sig at være uvurderlig i de forestående kampe.

De to testkampe, der både spilles lørdag og søndag, vil blive vist på TV 2, hvor fans kan følge holdets præstationer og Mortensens tilbagevenden til spillet.

Anbefalet til dig